fredag den 11. juni 2010

BREAKING DAWN bliver til to film

Summit Entertainment har nu officielt meldt ud, at den sidste bog i TWILIGHT-serien, BREAKING DAWN, bliver filmatiseret som to film (læs: Nu er de blevet enige med skuespillerne om hvor mange penge, de skal have, eftersom de i første omgang kun skrev under på at være med i fire film). Det bliver Bill Condon, der skal instruere filmene.

Han har tidligere lavet den fremragende GODS AND MONSTERS, der dog ikke er horror, men som handler om en af de store instruktører i genren, nemlig James Whale. Graver man lidt mere i Bill Condons filmografi, så finder man sandelig også CANDYMAN: FAREWELL TO THE FLESH, der bestemt ikke var særlig vellykket. Den første BREAKING DAWN-film får premiere den 18. november 2011 og optagelserne begynder til efteråret. Kilde: Dread Central

4 kommentarer:

 1. Det er rigtigt at Breaking Dawn bliver til delt op i to film og jeg er ret sikker på, at der er rigtig mange Twilight fans som slet ikke kan vente med at få den at se :D

  Hvis man virkelig er en hardcore Twihard, så kan man følge med i Twilight nyheder på http://twilightdanmark.dk/

  SvarSlet
 2. ...og hvis man er knap så Twihard, så følg med her på kanalen, hvor serien både er blevet behandlet pænt, men så sandelig også har fået tæsk!

  SvarSlet
 3. Og nu, Søren, kan du helt sikkert se frem til at blive punket af de unge mennesker for at bruge ordet 'twihard' som et adjektiv ;)

  SvarSlet
 4. Ja, det er en mærkelig verden, vi lever i.

  SvarSlet