torsdag den 30. september 2010

Danske SAW-fans viser fjæset på Facebook

Scanbox, der distribuerer SAW-filmene i Danmark, har oprettet en Facebook-gruppe i forbindelse med den kommende premiere på SAW 3D. Målet er at nå op på 2200 medlemmer (beregnet ud fra antallet af danskere sammenlignet med antallet af medlemmer af den internationale SAW-Facebook-gruppe). Lidt sjov ide. Scanbox lokker så med diverse præmier efterhånden som man runder f.eks. 100, 500 og 1000 medlemmer og så videre mod målet. Opdatering: Facebook-gruppen ser nu ud til at være lukket.

Og så kan jeg da lige benytte lejligheden til at præsentere den seneste SAW 3D-plakat, der er virkelig underlig:

1 kommentar:

 1. Der er også netop sendt mail ud om forpremieren i Imperial.

  der står dette:

  30. september 2010  Bered dig på en oplevelse du sent vil glemme!

  Helt fra begyndelsen har du set andre lide.
  Nu er det din tur - for den sidste brik i spillet er DIG!

  Sidste grusomme kapitel
  SAW-sagaen siger farvel til sine loyale fans over hele verden med manér. Det sidste kapitel af alle tiders mest populære og makabre horror-serie er det hidtil mest blodige og byder på 11 genialt konstruerede dødsfælder. Nu kommer den uigenkaldelige afslutning på det verdensomspændende fænomen og med en helt ny dimension - 3D. Du har aldrig mærket fælderne komme SÅ tæt på!
  Klik hér for at se den grumme trailer!

  Arrangement og billetter
  Arrangementet finder sted lørdag d. 30. oktober kl. 23.59 i Imperial. Billetterne koster kun 100 kr. - inkl. 3D briller - og kan bestilles allerede nu på tlf.: 70 13 12 11. Husk blot at hente billetterne senest 7 dage efter bestilling!

  Vi elsker Jigsaw - også i 3D!
  Med venlig hilsen

  Stine og Anders
  BioZonen.dk

  SvarSlet