onsdag den 1. september 2010

FEAR ITSELF kommer på dansk dvd

TV-serien FEAR ITSELF, der var tænkt som en slags afløser for MASTERS OF HORROR, nåede kun at blive lavet i en enkelt sæson - og det var endda ikke alle 13 episoder, der blev vist på den amerikanske TV-station NBC. Siden er serien blevet samlet i en dvd-box og overraskende nok kommer den også i en dansk udgave.

Det er Universal, der står bag, og boxen udkommer den 12. oktober. Blandt instruktørerne kan nævnes Breck Eisner, Ronny Yu, John Landis, Stuart Gordon og Darren Lynn Bousman. Den officielle præsentation af serien fra Universal lyder således: "FEAR ITSELF er en tankevækkende tv-serie på 13 afsnit. En spændings- og skrækserie, der flytter grænserne for denne klassiske genre, med et væld af provokerende kunstnere både foran og bag ved kameraet".

4 kommentarer:

 1. Det er jo faktisk mere eller mindre sæson 3 af "Masters of Horror", blot med mindre vold og færre bandeord, da den blev lavet til en alm. TV-kanal, hvorimod de to første sæsoner blev lavet til kabel-TV i USA. Lidt ærgerligt, at man i Danmark således springer over sæson 2!

  SvarSlet
 2. Til gengæld er den amerikanske DVD box med 2. sæson, hvor DVDerne står i skelethoved stinkefed...
  Men skønt at FI kommer på dansk DVD, den må man da have...

  Den der spanske serie i samme stil, er den kommet som boks herhjemme, eller kun som enkelte DVDer???

  SvarSlet
 3. Hvis det er PELÍCULAS PARA NO DORMIR, du tænker på, så er fire af filmene kommet i en box, mens de to sidste er kommet hver for sig. Læs mere her.

  SvarSlet
 4. Det var præcis den jeg tænkte på... Jeg kunne huske jeg havde læst dine anmeldelser, men ikke at de fire var kommet i en box... Egentlig sært at man ikke inkluderede dem alle...

  SvarSlet