fredag den 22. oktober 2010

Eksplosiv fiske-action i 2-D

Man tror, det er løgn, men den kommende svenske dvd-udgave af dyregyseren MEGA PIRANHA har denne slaglinje på bagsiden: "Explosiv fiskaction i 2D". Og på forsiden kan man læse "Större. Hungrigare. Vassare". Det er dæleme sjov markedsføring. Filmen, der hedder MEGA PIRAYA på svensk, udkommer den 17. november. Der er danske tekster på dvd'en fra CCV, så måske kommer den snigende en dag fra en dansk distributør.

7 kommentarer:

 1. Læser jeg forkert eller står der......Bedste film nogensinde ?????!!!!!?????...da der er punktum mellem ordene må det betyde, at der et eller andet sted i anmeldelsen står "Bedste" et andet sted står der "Film" og et helt tredie sted "Nogensinde" & hokus pokus har vi: Bedste Film Nogensinde.....fantastisk

  SvarSlet
 2. Det minder mig om omslaget til den gamle danske amatørfilm THE RETURN OF ELVIS, ALOHA FROM HEAVEN... som havde fået en 100% negativ anmeldelse i fanzinet "Bloody Darlings". Der var een enkelt positiv sætning i hele anmeldelsen ("3000% fedt filmet og klippet"). Dén sætning blev gengivet på coveret til videoen, haha.

  SvarSlet
 3. Jeg kan ikke finde den originale anmeldelse, så det er lidt svært at tjekke citatet.

  SvarSlet
 4. http://www.filmcriticsunited.com/megapiranha.html
  Det var nu ikke så svært ;-) Og ja, de skriver Bset. Movie. Ever. men meget sarkastisk.

  SvarSlet
 5. Cool, at du har fundet anmeldelsen. Den svenske dvd har citatet både på forsiden og på bagsiden... og det selvfølgelig med to forskellige kildeangivelser. Det skal jo ikke være let, för helvete!

  SvarSlet
 6. Nu fik jeg rent faktisk set denne film, og lad mig sige:"Det er stor underholdning". The Asylum har specialiceret sig i $1 mill.-film, der ligger op af mere kendte film og det kan ses. Klip gentages, de sparsomme kulisser er ringe, panik bliver filmet så tæt, at der kun skal bruges få statister, effekterne er superringe og de medvirkende ville have det svært på en dansk diletantscene.
  Halvvejs gennem filmen droppede jeg at følge med i handlingen og legede "Spot skuespilleren" eller "find fem fejl" i en hvilken som helst scene.
  Jeg morer mig mere over denne slags film end stort opsatte komedier fra Hollywood, og det bliver ikke sidste gang, at jeg tager et kig på Asylums film.

  SvarSlet
 7. Vildt. Nu glæder jeg mig faktisk til at se den.

  SvarSlet