mandag den 11. oktober 2010

Wes Cravens nye film skuffer i biograferne

Wes Cravens seneste gyser, MY SOUL TO TAKE, har haft premiere i USA i denne weekend og det er gået alt andet end godt. Anmeldelserne har været lunkne og ifølge de foreløbige prognoser har den heller ikke solgt ret mange billetter. Filmen lander godt nok på en femteplads på hitlisten, men det har bestemt ikke været en weekend med stærke nyheder. MY SOUL TO TAKE har omsat for 6,9 millioner dollar i 2572 biografer. Flere af anmelderne bemærker, at filmen absolut intet vinder ved at være blevet konverteret til 3-D. Når Hollywood tager halvsløje gysere og pumper dem op med 3-D, så er der virkelig noget galt. Kilde: Box Office Mojo

11 kommentarer:

 1. Det er også mange år, siden god gamle Wes har lavet en god film

  SvarSlet
 2. Vi skal vel tilbage til SCREAM for at finde den sidste rigtig gode.

  SvarSlet
 3. Jeg ville ha' gået til den hvis den IKKE hadet været i 3D.

  SvarSlet
 4. Nu har jeg lavet en afstemning... ganske vist med en stavefejl i spørgsmålet, men det kan man ikke ændre, når folk først er begyndt at stemme. Men det går nok.

  SvarSlet
 5. Wes Cravens sidste rigtig gode horrorfilm som instruktør var "Scream 2" (1997).

  SvarSlet
 6. Er det med vilje du har udeladt RED EYE fra afstemningslisten??? Jeg må indrømme at jeg endnu ikke har set den, men den blev da omtalt som en gyser i sin tid..?

  SvarSlet
 7. Jeg har heller ikke set RED EYE, men den omtales mest som en thriller de steder, jeg har tjekket. Der var også en af hans TV-produktioner, der ikke kom med af samme årsag.

  SvarSlet
 8. Jeg mener bestemt, Barbano engang sagde, en thriller og en gyserfilm er det samme. ;-)

  SvarSlet
 9. De to genrer har bestemt en del fællestræk og førhen var man nok meget tilbøjelig til at oversætte thriller som gyser, f.eks. Alfred Hitchcock-gyser. Grænserne er nok lidt flydende og det er alt efter humør om en film kommer i den ene eller den anden kasse.

  SvarSlet
 10. Gyser/thriller/horror betyder ikke så meget for mig... Det var mere om den var overset eller det var med vilje den ikke var med... Det var så det sidste, og det er helt fint med mig...

  SvarSlet
 11. "Red Eye" er en thriller-gyser, ikke en horror-gyser, så den hører næppe til i en blog ved navn "Skræk og rædsel - en blog om horror" (selvom Søren har valgt det uheldigt tvetydige domænenavn "gyserblog").

  SvarSlet