fredag den 26. november 2010

13 nye danske gys fra Tellerup

Tellerup er virkelig et af de forlag, der gør noget for den danske horrror-litteratur. En af de kommende titler bliver VELKOMMEN TIL DYBET, der indeholder 13 gyserhistorier. Skribenterne er Teddy Vork, Thomas Strømsholt, Freddy E. Silva, Martin Schjönning, Nicole Boyle Rødtnes, Esther Rützou, Lars Ahn Pedersen, Pia Valentin Lorentzen, Sonja Kjeldsmark, Nikolaj Højberg, Michael B. Hansen, Henrik Einspor, Nick Clausen og Mathias F. Clasen. En udgivelsesdato kendes endnu ikke, men rygter vil vide, at bogen nu er sendt til tryk. Det fantastiske omslag er lavet af Mads Ahm.

7 kommentarer:

 1. Hvor er det fedt, at der efterhånden kommer så mange danske horror-udgivelser!
  Glæder mig til at læse den :)

  SvarSlet
 2. Flot cover!

  Jeg har indtryk af, at de fleste anmeldelser af danske gyserfortællinger er skrevet af forfatternes bekendte/kolleger. De skal naturligvis have lov til at anmelde værkerne, men jeg savner nogle flere kritiske røster fra anden side.

  SvarSlet
 3. Til Nicolai: Nu er det nok sådan, at forfattere også er læsere, og derfor vil mange af dem - især i fan-miljøet - komme til at anmelde hinandens værker. Om det så giver en "skævhed" i forhold til, at anmeldelserne bliver for positive, skal jeg ikke kunne sige.

  Jeg kunne rigtig godt li' de fire seneste bøger, jeg har fået tilsendt - og det er ikke bare fordi, jeg har fået dem gratis. Men jeg er ikke bange for at sige min ærlige mening, hvis noget er noget lort.

  Bøger bliver anmeldt stadig mere sporadisk i aviserne, men det er måske nok her, at man skal gå på jagt efter alternative meninger.

  SvarSlet
 4. Spændende. Og ja, en stor tommelfinger opad til Mads Ahm for coveret! Sammen med coveret til Christian Reslows "Micki 14:50", som også blev anmeldt her på siden for nogle uger siden, så er det nok den bedste forsideillustration til en bog i genren, jeg har set på dansk.

  SvarSlet
 5. Martin Schjönningfredag, 26 november, 2010

  Angående anmeldelser af forfattere:
  Det er en helt normal forteelse :) Det sker også inden for alle andre genrer. Tror samtlige anmeldere i min foretrukne avis er udgivne skønlitterære forfattere.
  Hele litteraturbranchen er ret "indavlet" (sagt med kærlighed) og meget lille i Danmark.
  Man kan selvfølgelig frygte at det går ud over folks dømmekraft - og villighed til at skrive sandheden - men jeg tror problemet er til at overse :)

  SvarSlet
 6. Alt det ved jeg skam godt, men det er mit indtryk, at disse bøger ikke bliver anmeldt af mange andre end bekendte/kolleger.
  At fænomenet eksisterer andetsteds ændrer jo ikke på problematikken.

  "Men jeg er ikke bange for at sige min ærlige mening, hvis noget er noget lort."
  Det regnede jeg bestemt også med, men derfor er det alligevel godt at høre Søren. :)

  Mads Ahms flotte cover kan ses i større format her:
  http://www.artbyahm.dk/gallery/albums/Illustration/vid_06.jpg

  SvarSlet