onsdag den 22. december 2010

FANGORIA runder de 300 numre

Det er lidt vildt at tænke på, at FANGORIA har været på banen siden 1979. I næste måned udkommer så nummer 300, og det skulle bl.a. byde på anmeldelser af genrens 300 bedste og mest indflydelsesrige film. Forsiden er dejlig retro... og så er der plakater med! Kilde: Fangoria

17 kommentarer:

 1. Hvis man skal købe Fangoria på nettet, eller i Århus- eller Aalborg-området, hvor skal man så kigge henne? Jeg har længe villet læse det, men har aldrig fundet et eksemplar.

  SvarSlet
 2. Gorezone var sgu også ok.

  SvarSlet
 3. Jeg havde ikke hørt om magasinet, før jeg begyndte at læse Skræk & Rædsel, men nu var der da en anledning til at begynde.

  SvarSlet
 4. Der er ikke mange steder i Danmark, man kan købe FANGORIA. I Århus kan man måske være heldig, at Komics i Mejlgade stadig har nogle af de gamle numre liggende. Jeg kan ikke huske om man også kan få FANGO i Stribeladen - også i Århus.

  Jeg har selv et hente-abonnement i Fantask i København, hvor et nummer koster 72,- kroner. Det er selvfølgelig lidt dyrere at få det sendt fra Fantask.

  Den billigste løsning er et abonnement direkte fra FANGORIA i USA.

  SvarSlet
 5. Det ser godt ud... Jeg har også hente-abonnement hos Fantask (det kan være vi mødes derinde en dag, Søren)... Jeg kan ikke huske hvor meget de tager for at sende det, men jeg husker det ikke som vanvittig dyrt (jeg havde et sende-abonnement på et tidspunkt...)

  Det er fint at der er begyndt at komme plakater med, men ligefrem at kalde dem "giant" er nok at overdrive en anelse... Den med Gene Simmons i #298 er ihvertfald langt fra hvad jeg vil kalde "giant"...

  SvarSlet
 6. Jeg abonnerer på Fango og det koster 365 kr for et års abo inkl. porto til DK.

  SvarSlet
 7. ...eller 36,50 kr. pr. nummer. Det er halv pris! Dropper nu ikke lige mit hente-abo hos Fantask. Det er det eneste, jeg abonnerer på derinde fra, og så længe de stadig gider hente bladet hjem, er det hyggeligt nok at droppe forbi, se lidt på hylderne og hente sit FANGO. Og måske møder jeg Abra en dag :-)

  SvarSlet
 8. Jeg gør også som @Jack J. Glæder mig virkelig til #300!

  SvarSlet
 9. Nogle der har fået det nye nr endnu? Hvor længe skal man vente?

  SvarSlet
 10. Der er vist noget snevejr, der påvirker postgangen fra USA.

  SvarSlet
 11. Ok. Gider du at give lyd fra dig når du kan afhente?:)

  SvarSlet
 12. Jeg siger til, når jeg har bladet i hånden.

  SvarSlet
 13. Mit eksemplar kom forgårs ...?! (Jeg har alm. abonnement.)

  SvarSlet
 14. Jeg var forbi Fantask idag, og fik #299... #300 var altså endnu ikke kommet... (Til gengæld fik jeg så investeret i de to første bind af "The Walking Dead", som jeg har læst så meget om på en eller anden blog...)

  SvarSlet
 15. ...og dem kan du godt glæde dig til at læse!

  SvarSlet
 16. Så har jeg hentet Fango nr. 300 i Fantask. Det ser cool ud.

  SvarSlet
 17. Jeg har stadig intet modtaget :,(

  SvarSlet