onsdag den 1. december 2010

Jamen dog, endnu en eksorcisme-gyser!

Øh, er eksorcisme lige gået hen og er blevet hot igen? At det vælter ud med film i genren er måske så meget sagt, men der er da kommet et par stykker og flere er på vej - og de promoveres på stort set den samme måde.

Her er det den spanske LA POSESIÓN DE EMMA EVANS, der er instrueret af Manuel Carballo. Den udkommer på dvd i England den 14. februar fra Entertainment One under filmens arbejdtitel, nemlig EXORCISMUS. Forsiden ligner markedsføringen fra THE LAST EXORCISM.

6 kommentarer:

 1. Hvis den er bare halvt så god som 'Rec', er der da virkelig noget at komme efter. Jeg glæder mig... har heller aldrig set så mange exorcisme-film.

  SvarSlet
 2. Når man har set "The Exorcist" (1973), bør man overveje at stifte bekendtskab med den jødisk-folkloristiske "Der Dibuk" (1937), den historiske "The Devils" (1971), begge versioner af den surrealistiske "Lisa e il diavolo" (1974), den splattede "The Evil Dead" (1981), den parodiske "Repossessed" (1990) samt den juridiske "The Exorcism of Emily Rose" (2005), så man kommer lidt rundt i eksorcisme-subgenren.

  SvarSlet
 3. jonas: Nicolas er ikke enig;)

  Nicolas: Tak for tippene... de er hermed skrevet på ønskesedlen:)

  SvarSlet
 4. Selv tak. Ved nærmere eftertanke burde jeg ikke have nævnt "The Evil Dead". Ganske vist hopper dæmonerne ind og ud af de stakkels teenagere, som var det en sporvogn, men egentlig eksorcisme i katolsk forstand er der ikke tale om.

  SvarSlet
 5. Det er den eneste af dine anbefalinger, jeg har set... til gengæld rigtig mange gange!

  SvarSlet