fredag den 18. marts 2011

A SERBIAN FILM på CPH PIX

Jeg kan endnu ikke lige overskue om jeg i år når ind til nogle af filmene på CPH PIX-festivalen, men nu er programmet i det mindste klar. Som sædvanlig er der en stribe horror-relaterede titler, hvor nok især A SERBIAN FILM vil trække fulde huse. Se mere her.

4 kommentarer:

 1. Ja, så blev den jo vist her til aften i Grand... Og hypen (hvis man kan kalde det det) holdt - ufattelig ubehagelig film at være vidne til... Der var da også nogen der udvandrede undervejs, og efterfølgende observerede jeg folk der græd... Nu har jeg set den, og kan kun sige at jeg skal ALDRIG se den igen!!!

  SvarSlet
 2. @Abra: Så har vi været til den samme forestilling. Men jeg havde en langt mere positiv oplevelse. Et mesterværk, som jeg bestemt skal gense!

  SvarSlet
 3. Lyder skræmmende og fascinerende. Tror nu, at jeg snupper den på dvd - hvis den altså ikke også bliver boykottet af de danske forhandlere.

  SvarSlet
 4. @Nicolas: Jeg så dig godt, du sad lidt længere fremme i salen end jeg (jeg sad på 8. række...)
  Tag endelig ikke fejl, det var ikke en dårlig film (selvom jeg godt kan se min kommentar kunne tolkes sådan), bare en meget, meget ubehagelig film at se... Jeg overvejede på intet tidspunkt selv at forlade salen, men kan egentlig godt forstå dem der gjorde...

  @Søren: Bestemt fascinerende... Jeg har ikke følt sådan her omkring en film siden Vinterbergs FESTEN - som jeg heller aldrig har fået genset...

  SvarSlet