lørdag den 5. marts 2011

Thure Lindhardt vender tilbage til horror

Flere medier skriver i øjeblikket om Thure Lindhardts seneste projekt. "Nu kan den 36-årige skuespiller snart skrive endnu en genre på CV'et. Han har nemlig hovedrollen i ny international dansk­-canadisk filmproduktion, der bliver første skridt ind i splattergenren", kan man læse på TV2. "Og nu kan den 36-årige skuespiller altså også føje splatterfilm til listen", proklamerer DR.

Man kan vælge at tage ja-hatten på og glæde sig over, at danske Fridthjof Film rent faktisk kaster sig ud i at lave en international horror-produktion. Og det er da cool, at Thure Lindhardt lige nu er i Canada for at spille hovedrollen i EDDIE: THE SLEEPWALKING CANNIBAL, der instrueres af og har manuskript af Boris Rodriguez. Der er tale om en dansk-canadisk co-produktion, hvor en stor portion af arbejdet - både under og efter optagelserne - vil blive udført af danskere. Og filmen skal have premiere i de danske biografer den 20. oktober.

Alt dette er meget fint og måske er EDDIE: THE SLEEPWALKING CANNIBAL i sidste ende en sjov og underholdende film, men det er ikke - og jeg gentager ikke - Thure Lindhardts første rolle i en horror- eller splatterfilm. Han har før været med i bl.a. Martin Schmidts BAG DET STILLE YDRE og Shaky González' ONE HELL OF A CHRISTMAS. Især sidstnævnte er i denne sammenhæng interessant, fordi den faktisk forsøgte at ligne en international produktion... men resultatet var noget af det værste, der nogensinde er set i dansk horror. Lad os håbe, at EDDIE: THE SLEEPWALKING CANNIBAL er bare en anelse bedre.

3 kommentarer:

  1. Man må ikke håbe, de laver samme fejl på Ekstra Bladet, LOL.

    SvarSlet
  2. Jeg vil gå så vidt som til at afsløre, at Thure i et interview med netop Ekstra Bladet selv "glemmer", at han har lavet horror før.

    SvarSlet