torsdag den 14. april 2011

Skræk og Rædsel Giveaway: Vinderen af SHARKTOPUS er fundet

Så er det blevet tid finde en vinder i den anden giveaway, jeg har haft kørende her på bloggen. Denne gang kunne man vinde et eksemplar af den vanvittige SHARKTOPUS på dvd - produceret af ingen ringere end Roger Corman.

Alle, der har skrevet en kommentar, har fået et nummer. I alt 9 Skræk og Rædsel-læsere havde lyst til at være med i denne omgang. Jeg takker for alle jeres spændende og interessante kommentarer om dyregysere. Der blev i hvert fald nævnt nogle titler, jeg skal have tjekket ud.

Men ikke mere snak. Jeg har endnu engang brugt tilfældigheds-generatoren random.org til at finde den heldige vinder. Og tallet, der blev udtrukket, er 2, hvilket betyder, at det blev Alexander Øster, der har vundet - han var nemlig den anden Skræk og Rædsel-læser, der skrev en kommentar. Send mig en mail med din adresse - så sender jeg fluks SHARKTOPUS til dig (min e-mail-adresse står her på siden). Stort tillykke herfra!

4 kommentarer:

  1. Yep, også tillykke herfra. Jeg troede ellers, jeg havde gjort det klart overfor Søren, at jeg netop ikke har denne film og at han derfor gerne måtte fifle med udtrækningen, men kollegialt blog-sammenhold skal man altså ikke regne med. Fnys.

    LMAO.

    SvarSlet
  2. @Jack: Du ved jo godt, at der er ingen nåde i fan-miljøet - det er en "dog eat dog"-verden.

    SvarSlet