lørdag den 14. maj 2011

Den engelske THE WARD-dvd får ny dato

Øv! Jeg var inde på den engelske Amazon-hjemmeside for at bestille John Carpenters THE WARD på dvd. Den har nemlig i lang tid stået til udgivelse i næste uge. Men sådan er det ikke længere. Nu hedder datoen den 10. oktober. Måske kan det have noget at gøre med, at filmen er på vej ud på det amerikanske marked med en video on demand-udgivelse i juni og en sporadisk biografpremiere i juli. Men det er stadig træls, når man nu lige havde regnet med, at man kunne komme til at se filmen...

5 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk haft den forudbestilt og Amazon har været flinke nok til at sende en forklaring:

  This item was scheduled for release on May 16, 2011. Unfortunately, our supplier for this item has informed us that the release will be delayed until October 10, 2011. The quality of the film reproduction didn't meet expected theatrical standards; as a result, the studio will remake the discs so that you will receive a higher quality final product.

  Om det så er sandheden skal jeg ikke kunne sige, men det lyder umiddelbart lidt underligt, at det skal tage næsten ½ år at producere nye skiver...

  SvarSlet
 2. Ja, det lyder rigtig mærkeligt, men det er da OK kundeservice, at Amazon i det mindste sender den officielle forklaring til folk, der har forudbestilt filmen.

  SvarSlet
 3. Efter sigende er det fordi de var kommet til at overføre filmen i det forkerte widescreen format. I stedet for at sende den forkerte ud, valgte de at udskyde releasen.

  http://www.denofgeek.com/movies/876848/warner_bros_delays_uk_dvd_release_of_john_carpenters_the_ward.html

  SvarSlet
 4. Lyder som en hæderlig forklaring - og det er da altid noget, at de ikke bare smider filmen ud på markedet og så lader som ingenting.

  SvarSlet
 5. De skal antageligt ikke blot lave nye skiver men forberede en helt ny lanceringskampagne.

  SvarSlet