tirsdag den 15. november 2011

Wow, så fik vi lige musikken fra Stephen Kings IT

Hold da op... Her var godt nok lige et soundtrack, der poppede op af kloakken som et chok. Tommy Lee Wallaces TV-miniserie-udgave af Stephen Kings IT fra 1990 er ekstremt populær - trods den temmelig svage anden halvdel. Men med Tim Curry som den dæmoniske klovn Pennywise, der gemmer sig nede i kloakken, hvorfra han lokker børn til sig, så er det en underholdende oplevelse at se serien. Musikken er komponeret af Richard Bellis, og den er nu blevet udgivet på en dobbelt-cd fra Intrada. Den indeholder det komplette score med omkring 100 minutters musik.

2 kommentarer:

  1. Hold da op...sikke en nyhed, jeg må indrømme at jeg synes at miniserien om den sure og onde klovn er ret effektiv,især selvfølgelig i de selvsamme scener hvor Tim Curry for alvor folder sig ud...

    Hvad bliver det egentlig til med en regulær film-udgave af romanen, jeg synes at jeg tidligere har hørt tale om den skulle filmatiseres til det store lærred, eller er det kun tom snak??

    SvarSlet
  2. Jeg tror at filmudgaven, der blev annonceret for et par år siden, måske er strandet i det der finanskrise ... eller måske bare i development hell.

    SvarSlet