søndag den 22. januar 2012

Skræk og Rædsel rydder op

Efter at jeg for nogle måneder siden gik over til det nye design her på bloggen, har der været et voldsomt behov for at få gjort noget ved de gamle indlæg - især fordi jeg i de første år brugte ret små billeder. Så nu er jeg gået i gang fra en ende af med at få tingene til at se pænt ud. Det er en kæmpeopgave, men det skal gøres - selv om jeg nu ikke helt ved hvor mange læsere, der starter fra en ende af og læser denne blog fra begyndelsen.

Når jeg nu alligevel er i gang, så rydder jeg op i døde links, men jeg sletter ikke nogle indlæg. Det er lidt sjovt at se alle de mærkværdige ting, jeg har skrevet om i tidens løb. Der bliver også føjet flere tags på de indlæg, hvor det giver mening. Samtidig føjer jeg løbende fakta til filmanmeldelserne med land, årstal, instruktør, medvirkende og komponist.

Og så har jeg lanceret en side, hvor du kan finde links til alle anmeldelser, jeg har skrevet her på bloggen. Indtil videre har jeg kæmpet mig igennem halvandet års skriverier, så der er stadig meget at gøre. Men du kan se det foreløbige resultat her.

8 kommentarer:

 1. Mange tak. Jeg fik lige fyldt endnu en måned på listen.

  SvarSlet
 2. Det må jeg sige, wow!
  :D held og lykke med den voldsomme opgave

  SvarSlet
 3. Takker. Jeg kæmper videre og er gennem et par måneder mere.

  SvarSlet
 4. Det er et stort arbejde du har kastet dig ud i, hatten af for det, det viser (igen) din dedikation til bloggen og emnet...

  Jeg gik på et tidspunkt i gang med at samle de ugentlige indlæg om ugens dvd-udgivelser... Jeg brugte LANG tid bare på det, og husker faktisk ikke om jeg blev færdig...

  SvarSlet
 5. ...hehe, og jeg troede, at du snakkede om at slappe lidt mere af i 2012 ;) Men skønt at se bloggen fortsætter ufortrødent - fornemt...!

  SvarSlet
 6. Well, bloggen har da indtil videre holdt én fridag i år. Der skal nok komme et par stykker til ;-)

  SvarSlet
 7. @Abra: Mange tak... jeg forsøger at hænge i.

  Hvis du har prøvet at samle alle dvd-gys-indlæggene i et dokument, så ved du, at man bliver lidt træt af at copy-paste.

  SvarSlet