lørdag den 4. februar 2012

Lidt horror-nostalgi fra de elektroniske arkiver

Uncut er en af giganterne, når man kigger ud over det elektroniske horror-landskab i Danmark. Hjemmesiden har eksisteret siden 1998 og byder især på et hav af interessante, spændende og velskrevne anmeldelser. Aktivitetsniveauet har dog været lidt lavt de senere år, men nu skulle der være en stribe nye anmeldelser på vej. Uncut-bagmændene har dog besluttet, at det tilhørende forum skal lukkes ned og erstattes af en Facebook-side. Det er jo den vej, det går, men det ville så også betyde, at alt indhold på forummet ville være pist væk.

Nu er der så forum-medlemmer, der arbejder på et redningsforsøg og det ser ud til at kunne lade sig gøre. Det kommer der nok mere info om en dag. Og jeg kan kun hilse redningsforsøget velkommen. Selv om debatten ikke altid er lige hektisk, så har meget unikt materiale været diskuteret og er blevet linket til i forummet. Her er f.eks. lige ti herlige forsider fra en tråd, der handler om de pressemeddelelser - eller press shets - der førhen blev brugt til at promovere film med. Nostalgi, så blodet driver ned ad væggene. Mange tak til de fans, der har uploadet disse vidunderlige ting, så vi andre kan få glæde af dem.

5 kommentarer:

 1. http://www.forum.uncut.dk/viewtopic.php?t=3267&postdays=0&postorder=asc&start=0

  SvarSlet
 2. Den tekniske betegnelse for denne type pressemeddelelser var press sheets. På den modsatte side var der typisk trykt en tekst og et antal avisegnede annoncer, biograferne kunne bruge til at promovere filmen. Dejlige souvenirs. Dem har jeg også en lille stak af i mine gemmer.

  SvarSlet
 3. Fantastisk dansk titel til "House by the Cemetary"..." Slagtehuset ved Kirkegården!"

  SvarSlet
 4. Jeg er den lykkelige ejer af 221 Press Sheets, udelukkende gys og fantasi.

  M

  SvarSlet
 5. Tillykke med de 221 Press Sheets....Håber meget, du har mulighed for at dele billeder af dem med andre på nettet...eksempelvis i det nævnte forum :-)

  SvarSlet