fredag den 18. maj 2012

THE VAMPIRE DIARIES flytter på TV3

En af udfordringerne ved at lægge nyheder ud på denne blog er, at ting kan blive lavet om, fordi datoer ændrer sig, selskaber lukker eller projekter ikke bliver til noget. Og så er det sin sag at gå tilbage til gamle indlæg og skrive de nye informationer ind. Et af de - nu fejlagtige - indlæg, er nyheden om, at dansk TV3 vil have premiere på sæson 3 af THE VAMPIRE DIARIES den 20. maj. Men det vil de bare ikke. Serien dukker først op søndag den 3. juni kl. 11.55. Til gengæld sender de så fire afsnit i træk.

27 kommentarer:

 1. Jeg vil lige tilføje at det altså, ifølge TV3, er kl. 11.35, og ikke 11.55 serien starter :)

  SvarSlet
 2. Ifølge det opdaterede program, der ligger inde på TV3's presse-hjemmeside, så er tidspunktet 11.55. Men nu får vi se ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Søren. fedt det er nok verdens bedste serie til dags dato,fed hjemmeside du har her,total nice. keep op the good work. Vampire fan.

   Slet
 3. Takker, jeg vil gøre, hvad jeg kan, for at bloggen kan blive ved med at være nice.

  SvarSlet
 4. Hej søren. Er det kl.11.55 morgen eller aften? jeg ved godt at det normalt er om aftnen men er lidt i tvivl udfra at der kommer fire afsnit i træk

  SvarSlet
 5. Nu bruger vi ikke AM og PM her i Danmark, så det er selvfølgelig kl. 11.55 lige før middag, det starter. Ellers havde jeg skrevet 23.55.

  SvarSlet
 6. hej.
  Hvornår kommer der flere afsnit ? nogen der ved det ? der er kun vist 22 og nu hvor man følger så meget med kan man ikke få nok ;)

  SvarSlet
 7. TV3 har nu vist alle 22 afsnit i sæson 3, så der kommer næppe mere lige med det første. Sæson 4 har premiere i USA til oktober.

  SvarSlet
 8. Er det til næste år, altså 2013 eller her i år 2012?
  Bliver ret forvirret.. Sorry..

  SvarSlet
 9. Hvornår kommer sæson 4 så på kanal 3?

  SvarSlet
 10. Jeg ved det ikke, og jeg tror faktisk, at TV3 ikke ved det selv. Serien har åbenbart ikke været det store seer-mæssige hit for dem, siden at de valgte at sende sæson 3 i klumper à fire afsnit af gangen ... lidt i stil med TV2 Zulu, der brændte en hel ny sæson af TRUE BLOOD af på en enkelt dag.

  Det kan godt være, at de nye vampyr-serier har meget dedikerede fans, men i de kommercielle kanalers øjne, så er der åbenbart ikke for alvor seere nok til disse serier.

  SvarSlet
 11. så sæson 4 af vampire diaries kommer ikke på tv3 eller hvad?
  Og det virker som en god ide men denne side:D så tak for det.
  jeg er stor fan af vampire diaries så håber snart den kommer for nu har jeg snart set sæson 1,2 og 3. 4 gange bare fordi jeg ikke kan vente. når men håber du vil svare på mit spørgsmål og måske også skrive vis du finder ud af hvornår den kommer hilsen en stor vampire fan

  SvarSlet
  Svar
  1. Som sagt... Jeg ved det ikke. Det er stadig en mulighed, men nu er TV3 under alle omstændigheder ikke en kanal, der røber deres planer mange måneder frem i tiden. Indtil videre får sæson 4 premiere i USA på torsdag ... så må vi se med en dansk dato. Jeg holder udkig.

   Slet
 12. Øv! Sæson 3..Ville så gerne se sæson 4 men hvor?! Jeg har fundet hjemme sider med alle sæsonerne men det der ik' er så godt er at man ik kan se det i Danmark og ved bar' ik hvorfor! Dx

  SvarSlet
  Svar
  1. Den skal nok dukke op en dag.

   Slet
 13. Mener nok at på et itdspunkt stod på msn at tv3 allerede havde købt rettighederne til at vise sæson 4 (var vel lidt før de sendte sæson 3, men de ville vise begge sæsoner). På den anden side stod der også at Zulu havde sikret sig rettighederne til at vise Glee sæson 4, og den bliver sendt lige nu på dr hd, såeh...

  SvarSlet
  Svar
  1. TV3 skriver et sted på deres Facebook-side, at de endnu ikke har besluttet, hvornår de sender sæson 4, men at det ikke bliver i år. Så alt tyder på, at de sender den på et eller andet tidspunkt.

   Slet
 14. Hej med jer..

  fed side dette er.

  Er der nogle der ved om man kan finde sæson 3 nu hvor TV3 har vist den, om man så kan streame den et sted? Håber i kan hjælpe.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sæson 3 er netop udkommet på dvd herhjemme. Hvis du vil have info om mere luskede cowboytricks, så prøv at spørge på den danske VAMPIRE DIARIES-Facebook-side.

   Slet
 15. har set på youtube at man vist kan se sæson 4 (uden danske tekster) man skal bare skrive Vampire diaries sæson 4 i søgefeltet så kommer der en masse videoer op så skal man bare klikke på en af dem. så kommer man ind på selve videon og der står at man skal klikke på et link nedeunder videon. det gjorde jeg og vupti jeg kunne se det første afsnit. og det 2 og det 3 så bare afsnitet har været vist i USA så kan man se det :D håber i kan bruge det. knus

  SvarSlet
 16. Undskyld at jeg spørger lidt dumt, men er det i 2012 eller 2013 at det starter???

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sidste år. Jeg aner ikke hvornår serien vender tilbage på TV3 i år.

   Slet
 17. Hey sæson 3 er det ikke sæson 4 for jeg har sæson 3 på dvd?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår ikke helt dit spørgsmål. Det er rigtigt, at sæson 3 er udkommet på dvd. 4'eren kommer nok engang efter sommerferien. Hvornår (og om) sæson 4 kommer på dansk TV er endnu uklart.

   Slet
 18. Kommer sæson 4 så ikke eller hvad?:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rygterne siger, at TV3 sender sæson 4 fra den 21. juli. Før det varmer de op med genudsendelser af de tre første sæsoner.

   Slet