lørdag den 19. maj 2012

Norges blodigste gyser nogensinde

Man kan vist roligt sige, at når det gælder skandinavisk horror, så er det nordmændene, der i de seneste år har haft den blodrøde førertrøje på. Nu kommer endnu en norsk gyser, nemlig THE THRILL OF A KILL. I en mail, jeg har fået fra Glenn Folkvord (der står bag NordicFantasy.info), beskrives THE THRILL OF A KILL som "Norges kanskje blodigste film" og han uddyber ved at fortælle, at man får en "masse blod, gørr, tortur, sjuke rednecks og avsidesliggende hytter i skogen. Dessuten mer umotivert naken hud enn alle andre norske skrekkfilmer tilsammen".

Det lyder jo ret godt. THE THRILL OF A KILL har kostet 30.000 norske kroner at lave og den har allerede fået mange gode anmeldelser. Den udgives på dvd i Norge den 30. maj fra Another World Entertainment med en masse ekstramateriale. Der er kun norske og engelske undertekster på. Du kan tjekke filmens officielle hjemmeside her og i øvrigt læse et interview med instruktøren Lars-Erik Lie på Sørensen Exploitation Cinema Proudly Presents.

11 kommentarer:

 1. "Inde i Sorte Trysilskoven kan ingen høre dig skrige". LOL. Jeg ser bestemt frem til at se den. Underligt, at AWE ikke udsender den i Danmark.

  SvarSlet
 2. Bliver spændende at se hvor god en film de kan lave, når budgettet ikke er på mere.

  SvarSlet
 3. Men ser lovende ud:
  http://www.youtube.com/watch?v=WPfRy7g7mtw

  SvarSlet
 4. 30.000?

  Det kan jo financieres af en enkelt-person. Spændende.

  SvarSlet
 5. Så har jeg fået set den.

  Jeg synes den var ret cool.
  Selvfølgelig er speciel effects ikke i bedste og skuespillet er heller ikke verdensklasse, men er imponerende at se hvor langt man kan komme for 30.000.

  Det eneste ved filmen der irritere mig er at der er nogle steder hvor der er lidt plot holes, eller steder hvor at historien ikke er forklaret godt nok, så man sidder og selv skal finde hoved og hale i hvad der sker.

  SvarSlet
 6. Filmen er lort! All effekter, lyd, billede og instreraren er flad og irriterende. Nøgenhed uden en sød pige ... Og det lugter low-budget for evigt. Er meget mærkeligt en distributør vil tage i denne skit!

  SvarSlet
 7. Det lyder jo ikke så godt. Lige nu har den en score på 2.3 ud af 10 på IMDb, men der er indtil videre kun 41 brugere, der har bidraget med en karakter.

  SvarSlet
 8. Nei! Norske film som er myke god! Frit Vilt. Prowl af samme instruktør som lagde Rodjur. Hora - liden independent film. Dead Snow.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er selv rigtig glad for ROVDYR og de to første FRITT VILT-film.

   Slet
  2. DØD SNE er også rigtig, rigtig morsom. Og jeg er enig i at FRITT VILT-filmene er formidabel underholdning.

   Slet
 9. Den er netop blevet solgt til distribution i Holland, så nogen kan altså godt lide den.

  SvarSlet