lørdag den 23. juni 2012

Njutafilms udgiver H.P. Lovecraft-film

Jeg har desværre ikke set THE CALL OF CTHULHU; den filmudgave som H.P. Lovecraft Historical Society lavede i 2005 - den skulle ellers være fremragende. Nu har de lavet endnu en film, nemlig THE WHISPERER IN DARKNESS, der efter sigende er mindst lige så god. Bare 350.000 dollar har den kostet at producere. Filmen er lavet i 30'er-stil, hvilket er meget passende, når det nu er en Lovecraft-historie, man har med at gøre. THE WHISPERER IN DARKNESS udkommer på dvd fra svenske Nujtafilms den 5. september.

4 kommentarer:

 1. THE CALL OF CTHULHU af H.P. Lovecraft Historical Society er totalt overvurderet. Jeg smed den ud i skraldepanden, lige efter jeg havde set den, og det er sgu alligevel sjældent, jeg gør det.

  SvarSlet
 2. Må også ærlig sige at The Call of Cthulhu var lidt af en skuffelse

  SvarSlet
 3. Jeg bestilte CALL OF CTHULHU fra selskabet, lige da den var lavet, og blev bestemt ikke skuffet. Den er virkelig god. Den allerbedste Lovecraft-filmatisering, jeg har set! (okay, jeg overdriver en smule her). Netop fordi den er lavet som stumfilm, passer det perfekt til den gamle historie. Jeg skal bestemt også se den nye.

  SvarSlet
 4. "The Whisperer in Darkness" er fornøjelig; den blev som led i CPH PIX vist sidste år i Husets Biograf, hvor instruktøren Sean Branney var til stede.

  SvarSlet