fredag den 1. juni 2012

Scream Factory genopliver herlige horrorfilm

Man skulle næsten tro, at det amerikanske distributionsselskab Shout! Factory har kigget Arrow Video lidt over skulderen. I hvert må man sige, at deres nye label Scream Factory på samme lækre måde vil gøre klassisk horror tilgængelig for nye og gamle fans - og det både på dvd og Blu-ray. Blandt de mange titler, man kan glæde sig til, er HALLOWEEN II, HALLOWEEN III: SEASON OF THE WITCH, TERROR TRAIN, THEY LIVE, THE ISLAND, THE FUNHOUSE, PHANTASM II, DEADLY BLESSING og DEATH VALLEY.
Lige som med Arrow Videos udgivelser, så får man nytegnede forsider, vendbare covers og en del ekstramateriale. De to første film - HALLOWEEN II og HALLOWEEN III: SEASON OF THE WITCH udkommer den 18. september. Du kan læse mere på den officielle hjemmeside og selvfølgelig også følge med på Facebook. Kilde: Dread Central

4 kommentarer:

 1. Jeg må medgive at det er nogle særdeles fremragende covers, men filmene er desværre ikke særlig gode.. "Deadly Blessing" er dog rigtig spændende... men den er vist også ude på en Arrow Video-dvd?

  SvarSlet
 2. Det er måske ikke toppen af toppen, men flere af titlerne har nok en pæn gruppe trofaste fans; ikke mindst HALLOWEEN II. Og jo, Arrow Video har også udgivet DEADLY BLESSING.

  SvarSlet
 3. Personligt er jeg kommet til at ELSKE Halloween "III" - Jeg husker tydeligt skuffelsen da jeg for 117 år siden lejede den som knægt og bare glædede mig som juleaften til en ny Michael Myers slasher - og så var det bare ikke med ham...! Jeg husker hvordan jeg tålmodigt ventede på han dukkede op, så tålmodigt undrende at jeg fuldstændigt glemte at følge med.
  Et par år efter så jeg den igen og var vildt begejstret, det er ganske enkelt en af de bedste Halloween gysere man kan tænke sig - og den er et sikkert valg til den 31 Oktober ;o)

  SvarSlet
 4. Scream Factory skriver nu på deres Facebook-side, at HALLOWEEN II kommer til at indeholde en ekstra disc med den sjældent sete TV-udgave af filmen.

  SvarSlet