fredag den 10. august 2012

Blodig Weekend: Ny skræmmende filmfestival i København får besøg af Lamberto Bava

Så er der godt nok dømt gys, gru og splat i biografen. Blodig Weekend er navnet på en helt ny dansk filmfestival, der finder sted den 27. september til den 30. september. Det kommer til at foregå i Cinemateket og Husets biograf i København.

 - Vi vil gerne have nyt publikum og nye fans til genren. Vi er interesserede i at få fat i alle, som har lyst til at se nogle film, som er en lille smule på kanten, siger medarrangør Jan Schmidt til Politiken.  Jan er kendt som en af de dynamiske folk bag Another World Entertainment.

Programmet er ikke offentliggjort endnu, men indtil videre ligger det fast, at man vil kunne se Alex Chandons INBRED og Bobcat Goldthwaits GOD BLESS AMERICA. Kendte gæster får vi også - heriblandt den italienske filminstruktør Lamberto Bava, der bl.a. har lavet MACABRO, DÈMONI og DÈMONI 2. Endelig bliver der mulighed for at købe bl.a. filmplakater og figurer samt få en autograf fra de kendte gæster.

Festivalen skal åbenbart køre i døgndrift og med to faste locations skulle der også være rig lejlighed til at møde andre fans og få en snak. Det er i hvert fald et af målene med Blodig Weekend, fortæller Jan Schmidt til Politiken. Det lyder som et fantastisk arrangement, og det skal blive spændende at følge med i nyhederne om Blodig Weekend. Festivalens Facebook-gruppe finder du lige her.

1 kommentar:

  1. Glæder mig til at se det endelige program. Det lyder sympatisk, hvis festivalen rent faktisk kører i døgndrift; jeg skal nemlig arbejde den pågældende weekend.

    SvarSlet