søndag den 16. september 2012

Kender du Francis Ford Coppolas FRIGHT NIGHT?

Jeg kiggede lide rundt inde på den tyske udgave af Amazon, da denne dvd poppede op. Hmm... Jeg vidste ikke, at Francis Ford Coppola havde instrueret en film med titlen FRIGHT NIGHT. Når man ser coveret, så kunne man godt få den tanke, at han var hoppet på den moderne vampyr-bølge. Men i virkeligheden er det bare et eksempel på ekstremt lusket markedsføring. Kan du gennemskue hvilken film, der gemmer sig bag titlen FRIGHT NIGHT?

Tja, der er faktisk DEMENTIA 13 fra 1963, der ligger på skiven, når man køber denne dvd. Det vil jeg så ikke anbefale jer at gøre, fordi efter bruger-anmeldelserne at dømme på Amazon, så skulle billedkvaliteten på denne udgivelse være usædvanligt ringe. Så ikke alene snyder de kunderne med en vildledende dvd-forside - selve udgivelsen er noget bras. "FRIGHT NIGHT" fås faktisk også på Blu-ray.

2 kommentarer:

  1. ...hehe, lusket :) Well - jeg har filmen på en skive fra Dark Vision - og for at det ikke skal være løgn, er den udgivet i en serie, de kalder 'Fright Night'. Dvs. altså sige, at man har en forside, hvor der både står 'Fright Night' og 'Demantia 13'. Ret belejligt ;)

    Men det samme gør sig så også gældende for bl.a. deres udgivelse af 'Carnival of Souls', haha :)

    SvarSlet
  2. Jeg købte DEMENTIA 13 for mange år siden i Australien, hvor den er udsendt på en vhs sammen med NIGHT OF THE LIVING DEAD. Så blir det ikke bedre. ^_^

    SvarSlet