onsdag den 12. september 2012

Ki ki ki, ma ma ma...

Så er det nu, hvis du altid har drømt om at eje musikken fra den første FRIDAY THE 13TH-film. Harry Manfredinis score er ganske vist temmelig fragmentarisk, men det fungerer bare så godt i filmen, og så elsker de fleste fans vel hans berømte "ki ki ki, ma ma ma"-lyde, der er med til at skabe en meget foruroligende stemning.

La-La Land Records har tidligere udgivet en box med musikken fra de seks første film, men nu kan man altså købe soundtracket fra 1'eren på en cd for sig. Og forsiden på cd'en er jo helt fantastisk.

6 kommentarer:

 1. Lyder spændende. Vil du lave en sektion om alle de forskkelige musik soundtrack fra dit arkiv? Er ude efter musik soundtrack men synes tit de er udgået hos amazon eller helt vild dyre. Vil du også mene at det er godt nok bare at skaffe 1eren af de forskkelige horror film, så man ikke skal have alle Friday the 13th og Nightmare on elm street i samlingen

  SvarSlet
 2. Jeg skriver af og til nyheder om horror-soundtracks her på bloggen, men jeg fornemmer ikke, at det er det mest populære emne. Men jeg vender stædigt tilbage til emnet, for jeg holder meget af horror-scores. En gennemgang af alle mine soundtracks bliver det nok ikke til, men prøv at klikke på etiketten "soundtracks" under indlægget om den nye FRIDAY THE 13TH-cd - så dukker der en masse stof op.

  Et sted at starte er f.eks. her.

  Hvis der er bestemte soundtracks, du leder efter, så send mig en mail (adressen står på siden) - så kan jeg måske et par tips og tricks.

  Jeg skal ikke være den, der vurderer om det er "godt nok" blot at have 1'eren i en serie. Når det f.eks. gælder FRIDAY THE 13TH, så ville jeg selv være ked af ikke at have den pragtfulde 4'er og den ekstremt underholdende 6'er i samlingen. Jeg synes, at sequels er blevet et vitalt omdrejningspunkt for genren og mange af dem er absolut værd at se. Men man skal selvfølgelig ikke købe dem, hvis de bare kommer til at samle støv på hylden.

  SvarSlet
 3. Jeg kan anbefale sælgeren 24-7 Stores på Amazon.com, der har nogle meget billige horror-scores af og til. Hvis man bare bestiller ét soundtrack pr. ordre, så burde der ikke være nogen problemer med Told og Skat.

  http://www.amazon.com/shops/247stores

  Jeg har selv købt disse horror-relaterede scores derfra:

  1408 (Gabriel Yared)
  Alien vs. Predator 2: Requiem (Brian Tyler)
  The Grudge 2 (Christopher Young)
  House of Wax (John Ottman)
  Monster House (Douglas Pipes)
  The Reaping (John Frizzell)

  til 40-50-60 kr. pr. stk., inkl. porto.

  Der er en god udskiftning af scores ved sælgeren og priserne har det med at falde lidt af og til.

  SvarSlet
 4. Mange tak for info begge 2. Vil kigge på det og starte med de 2 kommende music score til Friday the 13th og The Fog. Tænkte på om du ville lave en top 25 list over bedste music scores igennem tiderne?

  SvarSlet
 5. Når det gælder soundtracks, så kan jeg i den grad anbefale Screen Archives, der har et kæmpe udvalg og rimelige priser. De ligger i USA, men sender til hele verden. Vil man bestille fra Europa, så er Chris Soundtrack Corner et godt bud, men priserne er ret høje.

  Jeg ved ikke om jeg kan lave en egentlig Top 25 med horror-soundtracks, men jeg vil gerne forsøge med et indlæg med diverse skrækmusikalske anbefalinger.

  SvarSlet
 6. Tak Søren - for dit link til Chris Soundtrack Corner - der er dæleme mange lækre sager!

  Prisene er godt nok lidt høje, men man må jo bare bide i det sure æble... fordi der er virkelig meget godt...

  SvarSlet