lørdag den 20. oktober 2012

En zombie forelsker sig

Der kommer så mange zombiefilm og -serier i disse år, at det måske kan være svært at skelne dem fra hinanden; især fordi flere af dem bare er blege kopier af noget, vi har set før. Derfor er det godt at se, at der også kommer lidt skæve projekter med de levende døde. Et af disse er det romantiske zombie-drama WARM BODIES.

Jo, du læste rigtigt. Romantisk zombie-drama. WARM BODIES er baseret på en roman af Isaac Marion og handler om zombien R, der ikke er helt som de andre lig, der stavrer rundt i gaderne på jagt efter menneskelig føde. Han kan tilsyneladende drømme og evner at udstøde nogle få ord. En dag beslutter han sig for at redde pigen Julie og de to udvikler et helt specielt forhold.

WARM BODIES kommer fra Summit Entertainment - det samme selskab, der står bag TWILIGHT-filmene og umiddelbart får man den tanke, at dette bare er TWILIGHT med zombier. Men når man læser brugeranmeldelser af romanen, så er der mange, der mener, at WARM BODIES er en helt anden type historie. Men nu får vi se. Under alle omstændigheder skal det blive interessant at se, hvor blodig denne film ender med at blive. Jonathan Levine instruerer og Teresa Palmer og Nicholas Hoult har de to bærende hovedroller.

WARM BODIES kommer til Danmark den 7. februar. Lyder det som en film, du gider se? Kilde: Dread Central

10 kommentarer:

 1. hmmmm er det ok at springe den over???
  zombier skal dælme ikke være romantiske...kunne gå med til at de begyndte at løbe men kærlighed??? som min lille søn ville sige: NO WAY JOSE...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt OK at springe den over. Men jeg er nu lidt nysgerrig i forhold til hvor meget vold og blod, de tør vise. Det ender vel med at være en PG-13-film.

   Slet
 2. Tjah, jeg er lidt splittet... Synes jo heller ikke zombier skal være romantiske, men havde heller ikke troet på zombier som kæledyr før FIDO... Det er da lidt sjovt at nogen prøver noget anderledes... Så det ender nok med at jeg ser den...

  Hvad med PRIDE AND PREJUDICE AND ZOMBIES??? Er zombierne mon romantiske i den, eller er de bare zombier??? Seth Grahame-Smiths ABRAHAM LINCOLN: VAMPIRE HUNTER roman var fantastisk, så det tyder godt... Har dog ikke set filmen endnu...

  SvarSlet
 3. MAKE-OUT WITH VIOLENCE fra 2008 har sat en stopper for mig hvad angår romantiske drama film med zombier. Puh hvor en stinker.

  SvarSlet
  Svar
  1. helt enig!!!! er dog stadig imponeret over mig selv at jeg kom igennem den looool   Slet
  2. Den har jeg ikke fået set endnu, men jeg kan høre, at jeg ikke behøver at skynde mig.

   Slet
 4. Jeg har her til aften set DEADGIRL, der jo også kan betegnes som en romantisk zombiefilm; ganske vist i den mere bizarre ende af spektret. Nu synes jeg ikke, at den var ret god, men ville alligevel lige nævne her.

  SvarSlet
 5. ...hehe, ved nu ikke lige om jeg vil kalde 'Deadgirl' for en romantisk zombiefilm - jeg kan måske gå med til at kalde det for en forskruet voldtægts-romance - if there ever was one :)

  Well, jeg kunne nu ret godt lide den - mørk, dyster og så tør den tage sin præmis til sit yderste. Jeg anbefaler den i hvert fald gerne, selvom den ganske vist er en smule ujævn.

  SvarSlet
 6. Der er bestemt et romantisk element i "Deadgirl", den mandlige hovedperson får jo den pige, han gennem hele filmen er forelsket i, men unægteligt på en mørk og grusom facon; det er en af de mest interessante zombiefilm i nyere tid, original og uhyggelig uden de sædvanlige klicheer. Et andet bud på en romantisk zombiefilm er den ligeledes særprægede og seværdige "Make-out with Violence" (2008).

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, ja, der er jo altid delte meninger... Daniel kaldte MAKE-OUT WITH VIOLENCE for en stinker lidt længere oppe i tråden... Nå, så bliver man jo selv nødt til at give den et kig engang...

   Slet