søndag den 25. november 2012

WRONG TURN 5 på dansk dvd

Selv om WRONG TURN-serien er kørt mere og mere af sporet, så virker det som om, at filmene har en del trofaste fans - eller i hvert fald et passende stort publikum, der gerne vil se mere til de menneskeædende galninge. Serien er blevet lidt tilfældigt udgivet på det danske marked, og de seneste kapitler er kun kommet som leje-dvd. Om det også gælder den kommende WRONG TURN 5: BLOODLINES, ved jeg ikke, men fra den 19. februar 2013, skulle filmen i hvert fald være ude på det danske marked, så man kan se den.

Bonus-info: Hvis du skulle få lyst til at købe de fire første film i serien... 
  • WRONG TURN (2003): Udgivet på dvd af Nordisk Film. Dvd'en ser ud til at være udgået, så det kræver lidt benarbejde at finde den. Den engelske dvd fra Pathé har engelske undertekster for hørehæmmede.
  • WRONG TURN 2: DEAD END (2007): Udgivet på leje-dvd af SF Film. Det ser ud til, at de senere udgav en købe-dvd, men jeg ser ikke meget til den ude i butikkerne. Ellers kan man bestille den svenske eller den engelske dvd - der er nemlig danske undertekster på.
  • WRONG TURN 3: LEFT FOR DEAD (2009): Udgivet på leje-dvd af SF Film. Den svenske og den engelske købe-dvd har danske undertekster.
  • WRONG TURN 4: BLOODY BEGINNINGS (2011): Udgivet på leje-dvd af SF Film. Den svenske købe-dvd har danske undertekster, mens den engelske dvd har engelske undertekster for hørehæmmede.
På det engelske marked findes også diverse boxe med to, tre eller fire af filmene (alt efter hvornår boxene er udgivet). I forbindelse med 5'eren kommer der selvfølgelig en box med hele serien.

1 kommentar:

  1. de fedeste gyser ever det helt vildt ville give min højre arm for den nye 5 har lige set den på youtube uden dansk tekst. og normal er jeg hærdet ser rigtig mange gyser da jeg er total gyser fan :) men HOLD NU KÆFT wrong turn 5 er så super klam at man var ved at skide i sine bukser og tabe aftensmaden på gulvet!!! den er super super feeed. var så chokeret over slutningen der havde den klammeste slutning at man bare håber på der kommer en 6 og gerne flere for de gør det sku godt de herlige galninger !!!! :)

    SvarSlet