tirsdag den 29. januar 2013

Så er der snart mere Sookie Stackhouse

Så varer det ikke længe, før de danske Sookie Stackhouse-fans kan sætte tænderne i endnu en bog fra bestseller-forfatteren Charlaine Harris. Den 6. februar udkommer DØDT LØB, der er det 12. bind i serien. Den amerikanske titel er DEADLOCKED. Her er den officielle handlingsbeskrivelse fra forlaget Lindhardt og Ringhof:

Sookie Stackhouse er vokset op med telepatiske evner og har fra en tidlig alder lært, at der er ting, hun ville ønske, hun ikke vidste. Men der er også ting, hun ville ønske, hun ikke havde set – for eksempel Eric Northman drikke fra en ung kvindes hals. Da Felipe de Castro, Louisianas vampyrkonge, er i byen, holder Sookie tæt om det, hun har set. Men det er højst uheldig, at der under hans besøg dukker et lig af en ung kvinde op i Erics forhave. Især da det viser sig at være samme kvinde, Sookie så ham drikke blod af. Nu er det op til Sookie og Bill at opklare mordet, som Sookie går ud fra intet har med hende personligt at gøre. Men Sookie har en fjende, der har sat sig for at gøre hendes liv til et sandt helvede. 

Dermed er de danske udgivelser kommet på omgangshøjde med de amerikanske. Den 7. maj udkommer det 13. og sidste bind i USA med titlen DEAD EVER AFTER. Lindhardt og Ringhof har også planer om at udgive den bog på dansk, men en dato kendes ikke endnu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar