lørdag den 13. juli 2013

Jeg har fået en galning med posten

Her er den engelske dvd-udgave af det nye MANIAC-remake, som jeg lige har fået med posten. Det er en film, jeg glæder mig meget til at se. Mener faktisk, at den engelske dvd skulle være komplet og uklippet, så det er jo ikke tosset.

5 kommentarer:

 1. Den er uklippet jvf. http://bbfc.co.uk/releases/maniac-2012
  Og den er god. Glæd dig!

  SvarSlet
 2. Det var da utroligt, som de engelske selskaber kan for tiden! Jeg læste i går, at MANIAC-remaken endnu ikke er udsendt i USA. Englænderne fik som bekendt også THE LORDS OF SALEM på dvd, som heller ikke er ude i Amerika.

  SvarSlet
  Svar
  1. Et af de mere absurde eksempler er den fremragende ALL THE BOYS LOVE MANDY LANE fra 2006, der har været ude på dvd både i England og her i Danmark, men som de endnu ikke har fået i USA. Men det er også lidt ekstremt.

   Slet
  2. Jeg er glad for, at du skriver, MANDY LANE er fremragende! Jeg har nemlig lige købt den og var ærlig talt lidt bekymret over den megen negative omtale. Jeg krydser fingre og håber på det bedste.

   Slet
 3. MANIAC-remaket er ganske godt... stor respekt for den originale film.. jeg kunne sgu rigtig godt lide den, og Frodo er okay i rollen, selvom han ikke når Joe Spinells højder...

  Og kudos for at meddele at filmen er uncut - det er jo glædelig, men jeg synes nu også at den var ganske grafisk, så det er jo kun positivt...

  SvarSlet