lørdag den 4. januar 2014

Så er mit horror-filmår skudt i gang...

...og det blev så med Tommy Wirkolas Hollywood-horror-eventyr HANSEL & GRETEL: WITCH HUNTERS. Nu havde jeg ikke forventet det store, men jeg er lidt rystet over hvor ringe, den rent faktisk er. Ikke én eneste scene fungerer i denne rodebutik af en film, der får VAN HELSING til at fremstå som et mesterværk. Det hjælper heller ikke på det samlede indtryk, at de to hovedrolle-indehavere, Jeremy Renner og Gemma Arterton, ikke har mere karisma end en papkasse, der har stået ude hele natten i regnvejr. En håbløs film... men nu har jeg altså set den! Heldigvis har jeg mere lovende gysere liggende i bunkerne, så den kan kun gå fremad.

2 kommentarer:

  1. Jeg blev faktisk positivt overrasket. Det er tydeligt at se at det er manden bag 'Død Sne' der har lavet den, så filmen byder den på en masse uforpligtende splatter-action og humør. Det smager altså lidt af Sam Raimi's Evil Dead trilogi - på en god måde. Filmen ved at den er "dum" og tager aldrig sig selv seriøst og jeg syntes helt klart at der var en masse sjov og hæsblæsende underholdning at finde i Hansel & Gretel: Witch Hunters. Filmen har heldigvis også været et temmelig stort hit hos Box office - så der kommer nok en toer. Men det er jo så bare min mening :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg synes især, at det var manglen på charme, der var med til at trække ned i den samlede bedømmelse. Men nu skal vi heldigvis ikke være enige om tingene, og filmen har indspillet vildt mange penge, så mange kunne godt lide den.

      Slet