onsdag den 14. maj 2014

Lars von Trier skriver på nyt horror-projekt

Den danske instruktør Lars von Trier har flere gange bevæget sig ind i horrorgenrens makabre og blodige univers. Allerede med EPIDEMIC fra 1987 fik vi en foruroligende historie med en ganske chokerende slutning. Af to omgange blev det så på TV-skærmen, at von Trier fortalte skræmmende historier fra RIGET, hvor især den første miniserie var særdeles effektiv. Runde to blev tynget af lidt for meget folkekomedie, men det var stadig en uhyggelig dosis fjernsyn.

Senest har Lars von Trier skræmt og forarget publikum med ANTICHRIST fra 2009. Selv var jeg ikke udpræget begejstret for filmen, men von Trier har sit faste publikum, og han formår altid at skabe opmærksomhed (på den ene eller den anden måde) ved filmfestivalen i Cannes.

Nu kan Soundvenue afsløre, at Lars von Trier arbejder på endnu et horror-projekt, denne gang som manuskriptforfatter. Titlen bliver DETROIT, og den skal instrueres af Kristian Levring, der inden længe er aktuel med western-filmen THE SALVATION. DETROIT-projektet er kun i sin indledende fase, men Kristian Levring kan dog fortælle følgende til Soundvenue:

"Den kommer til at handle om en mand, som kæmper med sine indre dæmoner. Det siger selvfølgelig ikke så meget, men det er, fordi vi simpelthen ikke er nået længere. Og alt, hvad der bliver skrevet lige nu, kan nå at blive lavet om 50 gange, inden produktionen går i gang".

Levring understreger, at der bliver tale om en rigtig horrorfilm, og at han er fra generationen, der voksede op med PSYCHO og THE EXORCIST. Som man kan fornemme, er vi tidligt i forløbet, og alt kan ske endnu, men det bliver under alle omstændigheder spændende at følge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar