onsdag den 25. marts 2015

À L'INTÉRIEUR vender tilbage på dansk dvd; takket være Another World Entertainment

Alexandre Bustillo og Julien Maurys ekstremt brutale og væmmelige À L'INTÉRIEUR (eller INSIDE) har tidligere været udgivet på dansk dvd af Midget Entertainment. Men desværre er denne dvd nu udgået, og derfor skal man kigge sig lidt omkring for at finde dette enestående eksempel på ny fransk horror.

Heldigvis udkommer den igen her i Danmark, denne gang fra Another World Entertainment. Den 7. maj er en ny dvd-udgave på gaden, og i modsætning til udgivelsen fra Midget Entertainment, så kan man denne gang glæde sig over, at skiven også vil indeholde noget ekstramateriale. Du kan læse min anmeldelse af À L'INTÉRIEUR her.

6 kommentarer:

 1. Det ville være fint, hvis AWE generelt oppede sig og smed noget mere extramateriale på deres skiver.

  SvarSlet
 2. Dette er måske ikke stedet at diskutere det, men nu emnet alligevel faldt på AWE. Efter de udgav The Texas Chain Saw Massacre på Blu-ray sidste år, hvordan ser I så chancerne for at få mere horror fra den tid udgivet på Blu-ray? Jeg tænker at de kunne kaste sig over ting som Halloween-serien, Hellraiser og lignende. Eller er der simpelthen ikke et stort nok marked herhjemme til at udgive de gamle titler på et nyt format?

  SvarSlet
 3. Jeg har ingen ide om økonomien i den slags udgivelser, men det ville da være sejt med deluxe-Blu-ray-versioner af klassikerne her i landet. Kan dog frygte, at markedet er lidt lille - især når man regner med, at hardcore-samlerne sikkert har mange af de udenlandske deluxe-udgivelser i forvejen. Men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig.

  SvarSlet
 4. Det er selvfølgelig en god pointe, og jeg må indrømme at jeg heller ikke selv har et indblik i økonomien i branchen. Men ja, markedet for den slags må være småt herhjemme, hvilket er ærgerligt. Når nu klassikere som f.eks. Halloween eller A Nightmare On Elm Street er blevet restaurerede og rensede er det synd at det ikke udmønter sig i en dansk, eller i det mindste skandinavisk, udgivelse.

  SvarSlet
 5. Når det så er sagt, så har videoselskaberne dog alligevel i tidens løb fundet det rentabelt at udsende TCM igen og igen og igen på dvd og vhs.

  SvarSlet
 6. Det burde stå i grundloven, at SAVEN altid vil være tilgængelig i det ene eller det andet format ;-)

  SvarSlet