torsdag den 3. august 2006

Gamle varulve

Så et par gamle varulvefilm, nemlig WEREWOLF OF LONDON fra 1935 og SHE-WOLF OF LONDON fra 1946. Det er den ældste af dem, der byder på den største underholdning med sin dynamiske historie om en mystisk plante fra Tibet, der efter sigende skulle kunne være en modgift imod varulvens forbandelse. SHE-WOLF OF LONDON er mere et mysterium med masser af stemning, men stort set blottet for gys. Begge film er med i Universals box: THE WOLF MAN: THE LEGACY COLLECTION.

5 kommentarer:

  1. Jamen, velkommen til! Herligt med flere horror kids on the blog.

    SvarSlet
  2. Udspekuleret at introducere en ny skrækblog i en kommentar til en omtale af "Werewolf of London" - der handler om en dyst til døden mellem to varulve! Dermed er der på indforstået vis lagt op til en drabelig tvekamp mellem i det ene hjørne "Skræk og rædsel", i det andet "Dansk skræk blog"! Hvilken af de to blogs vil bedst formå at skræmme livet af os? Shock around the blog, wolfman! Lad uhyggen begynde...

    SvarSlet
  3. Ja, det er ganske spooky. Som det fremgår af link-samlingen, så er "Dansk Skræk Blog" ikke de eneste deltagere i den drabelige dyst. "Det blodbestænkte skrækskur" har også meldt sig under fuldmånen.

    SvarSlet
  4. Det Blodbestænkte Skrækskur har i den seneste måned været domineret af indlæg om Star Trek (science fiction), Eve and the Handyman (sexkomedie), Beastmaster 2 (fantasy), Spawn (fantasy), Evolution (science fiction) og Monkeybone (fantasy), og kvalificerer således ikke længere som en skrækblog, men har diskvalificeret sig selv fra kampen.

    SvarSlet
  5. Dansk Skræk Blog har lagt ud med en anmeldelse af JOURNEY TO THE SEVENTH PLANET, så... Kom nu drenge, hit med noget horror!

    SvarSlet