fredag den 27. juli 2007

Skræmmende mange nyheder

Man kan næsten høre en klagende lyd fra sin bankkonto, når man i denne tid kigger ned over listerne med dvd-nyheder. Det er uhyggeligt hvor mange titler, der er på vej - og det er især de klassiske titler, der er interessante. Her er bare nogle smagprøver fra USA:

THE BEYOND. Udkommer d. 11. september fra MGM. Her er tale om et Unrated Director's Cut med en masse ekstramateriale.

THE BURNING. Udkommer d. 11. september fra MGM. Den klassiske slasher med Tom Savini-effekter kan endelig fås i en god udgave, komplet og ucensureret.

THE RETURN OF THE LIVING DEAD. Udkommer d. 11. september fra MGM. Ny udgave med forlænget spilletid og en dokumentar om 80'er-horror.

BRAM STOKER'S DRACULA. Udkommer d. 2. oktober fra Sony Pictures Home Entertainment. Her er tale om en Collector's Edition med en del nyt ekstramateriale.

TWILIGHT ZONE: THE MOVIE. Udkommer d. 9. oktober fra Warner Home Video. Det er en ujævn samling historier, men jeg holder meget af den - og så er musikken af Jerry Goldsmith fremragende.

I det hele taget går MGM helt amok d. 11. september, hvor også SCARECROWS udkommer. Det samme gør endnu en stribe i deres Midnite Movies-samling med bl.a. WITCHFINDER GENERAL og THE FOOD OF THE GODS samt disse to-på-en-disc-udgivelser:

TALES FROM THE CRYPT / THE VAULT OF HORROR
GORILLA AT LARGE / MYSTERY ON MONSTER ISLAND
DEVILS OF DARKNESS / WITCHCRAFT
CHOSEN SURVIVORS / THE EARTH DIES SCREAMING
THE HOUSE ON SKULL MOUNTAIN / THE MEPHISTO WALTZ

2 kommentarer:

  1. THE RETURN OF THE LIVING DEAD har jeg ellers for nyligt købt på Tartan video, da det er den eneste (mig bekendt) originale version uden ændret lyd (dialog+musik). Ved du, om denne nye udgave er den "rigtige"?

    SvarSlet
  2. Jeg aner det faktisk ikke - hovedattraktionen er vel den forlængede spilletid.

    SvarSlet