torsdag den 13. september 2007

Advarsel! Stærke scener!

På forsiden af DYLAN DOG nr. 4 kan man læse denne splash: Advarsel: Indeholder meget voldsomme scener. Selve historien hedder noget så uskyldigt som "Erindringer fra usynlighedens verden", og på forsiden ser man noget, der kunne være en scene fra THE INVISIBLE MAN. Om advarslen blot er smart markedsføring er op til den enkeltes kvalmetærskel, men den får ikke for lidt med masser af blodige knivdrab i dette afsnit, der er en slags Den Usynlige Mand vs. Jack The Ripper. Desværre er det en meget forvirrende historie, hvor især det overraskende klimaks serveres på en særdeles kluntet måde. Tegningerne af Giampiero Casertano er gode, men alt i alt er det et DYLAN DOG på det jævne. Næste nummer er på gaden d. 5. oktober, hvor det gælder en spøgelseshistorie.

2 kommentarer:

  1. Jeg har netop modtaget alle 4 numre af Dylan Dog fra Fantask, og til rigtige samlere vil jeg lige nævne, at der OGSÅ er et nummer 0!! Fantask vedlagde det bare og bladet er gratis.

    SvarSlet
  2. Jeg mener at have set det omtalt som en reklame, der indeholder nogle af siderne fra nr. 1. Men det er selvfølgelig en sjov ting for samlere.

    SvarSlet