lørdag den 22. september 2007

Dansk HALLOWEEN-plakat

Internet Movie Poster Awards-hjemmesiden har fået den danske plakat til Rob Zombies HALLOWEEN fra Nordisk Film. Den er ganske flot:

6 kommentarer:

 1. Selv fortrækker jeg denne plakat:
  http://www.impawards.com/2007/black_snake_moan_ver3.html
  Men nu har jeg også altid været en sleazehund!

  SvarSlet
 2. Ja, den er også cool, men nu var det HALLOWEEN, jeg skrev om. Sjovt nok har jeg ikke set så mange varianter af denne endnu.

  SvarSlet
 3. I øvrigt interessant, at der på plakaten skrives: Rob Zombies version af MASKERNES NAT, efter at dén danske titel ikke har været brugt længe på danske video og dvd-genudgivelser!

  SvarSlet
 4. Det er bare smart marketing, så de får alle med. Gamle tosser som mig har jo set originalen i biffen under titlen MASKERNES NAT. Det er i øvrigt en af de bedre danske titler til en gyser fra dengang, hvor Halloween-fænomenet endnu ikke var blevet importeret til landet af Fætter BR.

  SvarSlet
 5. Jeg tror nok, at jeg "importerede" og lancerede Halloween herhjemme længe inden Fætter BR, idet jeg har fået mine Halloween-arrangementer omtalt i pressen siden 1982, kulminerende sidst i 1990'erne med mine Halloween-artikler i Ekstra Bladet og Halloween-arrangementer i Scala. I år er jeg forresten inviteret til The Black Cat & Another World Entertainments Halloween-fest i Club Faust den 3. november.

  SvarSlet
 6. Jeg ved godt at det ikke er Fætter BR alene, der har "opfundet" Halloween i Danmark, men disse importerede højtider får en ekstra styrke, når butikkerne går ind i projektet. Selv om vi er mange, der holder af Halloween, så virker det trods alt ikke som om den er slået helt igennem herhjemme endnu.

  SvarSlet