søndag den 2. december 2007

Det absolut sidste hyl

HOWLING: NEW MOON RISING (1995)
Bedst som man troede at det ikke kunne blive værre i den sørgelige HOWLING-serie, så sætter 7'eren en helt ny standard for hvor dårlig en film kan være. Ikke alene er det den værste i hele serien, det er også en af de mest elendige film, jeg nogensinde har set. HOWLING: NEW MOON RISING (aka HOWLING VII: MYSTERY WOMAN) er skrevet, instrueret, produceret og klippet af Clive Turner, der sandelig også spiller hovedrollen. Han havde en lille rolle i 4'eren og en lidt større en i 5'eren. Filmen er lidt unik, idet den rent faktisk prøver at være en rigtig sequel, fordi man undervejs ser klip fra både HOWLING 4, 5 og 6.

Historien er noget med en langhåret fyr ved navn Ted, der ankommer til en lille by i Californien. Her får han arbejde på den lokale country & western-bar. Imens er politiet ved at efterforske et mystisk dødsfald, som en skummel præst hurtigt får drejet ind på varulve-vinklen. Imens drikker de en hel masse i country & western-baren og synger og danser på ægte cowboy-maner. Og så sker der lige pludselig et dødsfald eller to og så bliver de alle sammen enige om, at Ted nok er en værre en - ja. han kunne ligefrem være en varulv! Gys!

Stort set alle medvirkende i denne engelske produktion fra 1994 er amatører, formentlig stamkunder på den omtalte bar. Varulve ser vi ikke meget til (bortset fra i klippene fra de tidligere film), og da filmens bæst endelig dukker op, er det ved hjælp af en dybt pinlig video-effekt. Jeg kan godt forstå at HOWLING-serien styrtede til jorden efter dette makværk. Formentlig er det kun et remake, der kan genoplive Gary Brandners varulve, og det får vi jo nok en dag.

HOWLING: NEW MOON RISING, England, 1995. Instruktion: Clive Turner. Medvirkende: John Ramsden, Ernest Kester, Clive Turner, Jack Huff, Elizabeth Shé. Musik: Guy Moon.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar