lørdag den 15. december 2007

Dvd-gys i uge 51 - 2007

Et par gyser-agtige thrillere og en asiatisk sag når ud på markedet lige før jul - og så er der nogle "julefilm" fra ugen før.
  • I KNOW WHO KILLED ME (thriller-gys med Lindsay Lohan)
  • PREMONITION (okkult sag med Sandra Bullock)
  • TALES OF TERROR (aka KAIDAN SHIN MIMIBUKURO) (33 ultrakorte japanske gys)
Update på uge 50:
  • BLACK CHRISTMAS
  • SILENT NIGHT, DEADLY NIGHT
  • SILENT NIGHT, DEADLY NIGHT PART 2
(Tre klassiske jule-gysere, jeg tidligere har nævnt som nyheder fra Noble Entertainment. Det viser sig, at de i Danmark distribueres af Midget Entertainment).
  • PELÍCULAS PARA NO DORMIR: CUENTO DE NAVIDAD (En film fra den spanske FILMS TO KEEP YOU AWAKE-serie. CUENTO DE NAVIDAD hedder vist X-MAS TALE i Danmark).

3 kommentarer:

  1. TALES OF TERROR? Der er kommet 4 DVD'er i HK med korte gys + en TALES OF TERROR THE MOVIE. Ved du, hvad der er tale om mht. den kommende danske udgivelse? 33 historier lyder godt nok af meget, såå korte synes jeg nu ikke, de er (men der er måske tale om en hel boks?).

    SvarSlet
  2. Hver episode skulle være på fem minutter, så det passer meget godt med 33 episoder med en samlet spilletid på 165 minutter. Den danske udgivelse ser ud til at være en enkelt-disc. I England er det samme materiale kommet på en dobbelt-disc fra Odeon. Der ser ud til at være over 60 episoder i alt, og de er så på de fire dvd'er fra Hongkong, hvor vi får første portion på den danske udgivelse.

    SvarSlet
  3. Har lige fået set Cuento de navidad, og det er helt sikkert en film, der er værd at se.
    Jeg er blevet postivt overrasket over denne spanske serie. Det er lige før jeg synes, at hovedparten af filmene er bedre end serien Masters of Horror.

    SvarSlet