fredag den 4. januar 2008

Midnite Movies-link

Fox og MGM har udsendt en række klassiske horror-titler i deres Midnite Movies-serie. Det har været lidt tricky at gennemskue hvilke film, der rent faktisk er udkommet i serien - og så har mange af dem været udsolgt. Alt dette synes nu at være en saga blot. Klik ind på dette seje link, hvor man ikke alene kan se det hele - man kan også købe det hele! Opdatering: Linket virker ikke længere, men man kan finde en liste på Wikipedia.

3 kommentarer:

  1. Wauw! TAK SØREN!!! Virkelig fedt med det link. Det har ofte irriteret mig, at der var titler, der ikke var til at få fat i, og at de forsvandt så hurtigt. Er der nogen, der her check på, hvor mange DVD'er, der er i serien?

    SvarSlet
  2. Hmm, uheldigvis opdager jeg nu, at man fa'me ikke kan bestille derfra, hvis man er så udheldig at bo udenfor Guds eget land! Faktisk er det rigtig irriterende, een af dem, jeg fx har været ude efter nogen tid, er Invisible Invaders/Journey to the Seventh Planet, som på Amazon.uk koster den nette sum af mindst 25 pund! Æv.

    SvarSlet
  3. Man må håbe, at de genoptrykte titler siver ud til de andre online-forhandlere. Hvis du klikker på linket nede mellem bilerne på siden, "View all Midnite Movies", kommer den komplette liste op på lærredet.

    SvarSlet