mandag den 12. januar 2009

Giganternes kamp

En bus med en håndfuld passagerer bryder ned på en øde bjergvej. Stacia, en ung fraskilt kvinde, vælger at sætte kursen mod det nærmeste motel. To andre passagerer bliver samlet op af truckeren Wheeler. Tilbage er et ungt par og chaufføren. De har dog ikke mange chancer, da blafferen Walker kommer forbi. Han er omvandrende seriemorder. Det viser sig dog, at Wheeler heller ikke er helt normal, og så har vi balladen.

"Pick Me Up" er et MASTERS OF HORROR-afsnit instrueret af Larry Cohen efter en novelle af David J. Schow. Der er tale om et af de mere harmløse afsnit, der er holdt i Cohens typiske sorthumoristiske tone. Det er dog ganske muntert at se den aldersvækkede Michael Moriarty som bindegal morder. Mange af hans replikker er virkelig creepy. Warren Kole er solid i rollen som Walker, mens Fairuza Balk er eksplosiv i rollen som Stacia. Det er ren skæg og ballade og ikke udpræget uhyggeligt, men værd at se.

MASTERS OF HORROR: Pick Me Up, USA-Canada, 2006. Instruktion: Larry Cohen. Medvirkende: Fairuza Balk, Warren Kole, Michael Moriarty, Laurene Landon, Malcolm Kennard. Musik: Jay Chattaway.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar