fredag den 27. marts 2009

De dødes dødssyge dans

I et USA hærget af krig og terrorangreb passer teenageren Peggy en café sammen med sin mor. En dag kommer et par bøller, Jak og Boxx, ind for at spise. Peggy bliver fascineret af Jak og de mødes samme aften. De tager til den forbudte by Muskeet, hvor stoffer, sprut og alternativ underholdning er en del af livet. I natklubben The Doom Room oplever Peggy den største og mest forbudte fornøjelse af dem alle, nemlig de dødes dans - krigens ofre, der vækkes til live og danser for publikum. Og her kommer Peggy ansigt til ansigt med sin fortid.

MASTERS OF HORROR-afsnittet "Dance of the Dead" er instrueret af Tobe Hooper efter et manuskript af Richard Christian Matheson. Det er bestemt ikke en af de bedste episoder. Uhygge er der ikke meget af og Robert Englund overspiller helt vildt som den slimede natklub-ejer. Kun en natlig køretur med høj fart - drevet frem af smerte og stoffer - er et højdepunkt i et ellers sjusket afsnit. Selv de dødes dans er ikke særligt ophidsende og man undrer sig lidt over, hvorfor publikum er så vilde med at se det.

MASTERS OF HORROR: Dance of the Dead, USA-Canada, 2005. Instruktion: Tobe Hooper. Medvirkende: Jonathan Tucker, Jessica Lowndes, Robert Englund, Ryan McDonald, Marilyn Norry. Musik: Billy Corgan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar