mandag den 4. maj 2009

Skæg og ballade med Mary Lou

Alex Grey er bestemt ikke den bedste studerende i timerne på Hamilton High. Han er heller ikke så god til sport, så fremtiden ser alt andet end lovende ud. Han drømmer ellers om at blive læge. En dag møder han den lækre og sexede Mary Lou, og hun vil frygtelig gerne hjælpe ham. Problemet er bare, at hun myrder alle de personer, der står i vejen for Alex. Han bliver nu en stor succes på skolen, men nætterne går med at dyrke sex med Mary Lou og at grave hendes ofre ned på football-banen. Det kan ikke fortsætte i al evighed.

PROM NIGHT III: THE LAST KISS er den tredje film i PROM NIGHT-serien. Selv om den genopliver Mary Lou Maloney fra film nr. 2, er det ikke en typisk horror-sequel, vi har at gøre med her. PROM NIGHT III er nemlig en komedie – og en billig en af slagsen. Man kan f.eks. opleve en biologilærer, der bliver naglet til et bord med isvafler og derefter myrdet med en håndmixer. Det er meget fjollet. Filmen prøver på intet tidspunkt at tage sig selv alvorligt, men går efter alle de billige grin. Det er en anelse anstrengende, men nu kan man vel heller ikke forvente det store af tredje kapitel i en alt andet end klassisk serie.

PROM NIGHT III: THE LAST KISS, Canada, 1990. Instruktion: Ron Oliver, Peter R. Simpson. Medvirkende: Tim Conlon, Cynthia Preston, David Stratton, Courtney Taylor, Dylan Neal. Musik: Paul Zaza.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar