mandag den 21. juni 2010

TRUE BLOOD sæson 4 er på vej

Sæson 3 af vampyr-serien TRUE BLOOD har dårligt nok haft premiere i USA, før HBO har meldt ud, at man sandelig da også gerne vil lave en sæson 4. 12 afsnit ekstra er bestilt og de skal have TV-premiere næste sommer. Det første afsnit af sæson 3 gik over skærmen den 13. juni og havde 5,1 millioner seere - 38 procent mere end sidste sommers sæsonpremiere. Kilde: Hitfix

24 kommentarer:

 1. sommer 2011 før seson 4 kommer

  SvarSlet
 2. glæder mig til at se mere til denne serie på danske kanaler. har læst bøgerne og elsker dem, ser dem også gerne online

  SvarSlet
 3. Er der nogen der ved hvornår det er at sæson 4 bliver sendt i Danmark, og er det TV2 Zulu der sender det igen?
  - Kan nemlig ikk vente!!... Er MEGA spændt til at se mere TRUE BLOOD!!!! :D :D <3<3

  SvarSlet
 4. Det bedste svar er: Måske! TV2 Zulu var ikke vildt oppe at køre på sæson 3 og brændte det hele af i løbet af en søndag og så så man ikke mere til den serie. Men hvis det er Zulu igen, så skal vi i hvert fald hen på den anden side af nytår.

  SvarSlet
 5. Virkelig, om så lang tid?!
  Når.. Det er nu jeg vil kalde det her for en "Nedern Situation"..! );

  SvarSlet
 6. SVT, den nationale svenske TV-kanal, der sender TRUE BLOOD hinsidan, har ikke engang taget hul på sæson 3 endnu. Det gør de først efter sommerferien.

  SvarSlet
 7. Wow!..
  - Jeg er glad for at jeg ikk bor i Sverige, siden de er så lang tid om tingene.

  SvarSlet
 8. Alle True Blood fans!!!
  D. 25 August kl 20.00 starter sæson 4 af denne fantastiske serie på canal + series....Enjoy!!.....kan ikke vente :o)

  SvarSlet
 9. Det var så lidt...er selv ved at gå til over at skulle vente sååå længe når man ved at de er begyndt at sende sæson 4 på HBO...

  SvarSlet
 10. Hvad er det for en canal, den der "canal + series"..? Har aldrig hørt om den? ):

  SvarSlet
 11. Canal+ Series er en af de mange Canal+-kanaler. Hvis man abonnerer på deres filmpakke, så vil man også have adgang til Canal+ Series. Læs mere på dette link.

  SvarSlet
 12. Okay tak for linket det hjalp lidt. (:
  Men hvis det skulle blive sendt her på den anden side af 2011, er det så mest sandsyndligt at det er TV2 zulu der sender det igen så?..

  SvarSlet
 13. Det kunne man sagtens...

  SvarSlet
 14. Istedet for at vente med at se TB så har jeg fundet en hjemmeside hvor man kan se de episoder der er blevet vist.

  Hvis det er man har lyst til at tjekke det ud, så er det her siden jeg bruger: http://tvseries.showfreevids.com/2011/true-blood-season-4-episode-2/ (:

  SvarSlet
 15. ...og hvor lovlig er den pågældende side?

  SvarSlet
 16. Årh... Det ved jeg ikk?
  Men der sker ikk noget når jeg ser episoderne. Men nogen gange stopper den episoden fordi jeg har set i "x" antal min. gratis også kunne man købe dage, eller vente en time også kunne man se vidre på alle episoderne.

  SvarSlet
 17. Jeg har en aversion mod piratsider og ulovlig download, så jeg synes, at det var fair at spørge.

  SvarSlet
 18. Der er ganske afgjort tale om en uautoriseret kopi, og det er ingen enlig svale. Enhver kan Google fx "True Blood S01E01", klikke på video-knappen og på en brøkdel af et sekund få links til adskillige tubesites med den pågældende episode. At se film og tv på den måde er i langt de fleste tilfælde ulovligt og strafbart, men det afskrækker i praksis de færreste. Man må da også sige, at filmbranchen ved sin manglende koordinering af markedsføring og distribution selv lægger op til en sådan tag-selv kultur. Fx bliver man via den officielle "True Blood" Facebook-side bombarderet med meddelelser, hvor man forventes at have set de nyeste afsnit, selvom man bor i et land, hvor afsnittene endnu ikke har været vist på legal vis. Så er det klart, at folk fristes over evne, når de som eneste option bare kan gå online og se de pågældende afsnit. Vi er dog stadig enkelte feinschmeckers, der hellere venter, til vi kan se tingene med god lyd- og billedkvalitet. :-)

  SvarSlet
 19. Bitch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlet
 20. ...og det er en kommentar til?

  SvarSlet
 21. ...Hende der skrev det der med den hjemmeside!!...

  SvarSlet
 22. Hey, fuck dig!.. Mente det jo ikk på nogen dårlig måde, hvis i tror det?.. :/

  SvarSlet