søndag den 21. november 2010

Alice Krige strålede over Collectormania

Jeg var i dag ude på den anden danske udgave af Collectormania, der blev holdt i DGI-Byen i København. Nu vidste jeg godt på forhånd, at der horror-mæssigt ikke var det store at komme efter, men jeg skulle da selvfølgelig lige have en autograf fra Alice Krige, der spiller med i GHOST STORY. Hun var helt utrolig sød og imødekommende og stillede gerne op til et hurtigt billede. Det var virkelig super.
De andre gæster var især kendt fra STAR WARS og fantasy-film, så her var der ikke meget at komme efter for en horror-nørd som mig (selv om enkelte af dem har et par gyser-roller på cv'et, så havde jeg ikke lyst til at spendere 150,- kroner på en autograf fra dem. Alice Kriges var nok).
Som sidste år foregik messen i en gymnastiksal. Der var en fire-fem rækker med boder. Endnu engang var der sygeligt meget STAR WARS. Det er fint nok for folk, der er vild med det, og det tiltrækker formentlig et publikum, men endeløse rækker af Darth Vader-plasticfigurer er altså ikke noget, der får mig til at slippe slanterne.
STAR TREK-foreningen Trekkies var der også - det samme var Filmheltenes Klub. Der var også nogle V-fans. Fantask havde en stand, og det samme havde foreningen Fantastik (jeg tog et billede af den, men det blev desværre elendigt).

Så hilste jeg også på Nicolas Barbano og Torben Carlsen fra Det Danske Edgar Allan Poe Selskab, der på deres flotte stand var med til at holde horror-fanen højt.
Collectormania var lig med et par hyggelige timer, men det ville have været rart med lidt mere uhygge. Arrangørerne har åbenbart været ramt af nogle uheld i forbindelse med bookingen af gæster, og sådan er det bare. Samtidig er det tydeligt, at man endnu ikke helt har knækket koden i forhold til, hvordan sådan et arrangement får den optimale kvalitet og dynamik. Det er f.eks. sejt, at der er mulighed for Q&A med gæsterne på Collectormania, men der kunne f.eks. også være foredrag. Og så er det altså nødvendigt med nogle flere dealere - jeg købte faktisk ikke noget som helst i dag... så det var en billig omgang, men også lidt tyndt ikke at blive fristet af noget.

Anyway... alt tyder på, at der også bliver en Collectormania i København til næste år. Bring it on!

5 kommentarer:

 1. På en måde er jeg glad for jeg ikke kom af sted i år, for det ville nok være en små-kedelig og dyr tur for mig (bor i Århus).. Men håber til næste år bliver det år, at jeg prøver Collectormania for første gang.

  SvarSlet
 2. Under alle omstændigheder er det nok værd at kombinere turen med andre ting, man gerne vil i København - jeg kan ikke forestille mig, at man kan bruge meget mere end en dag på Collectormania.

  SvarSlet
 3. Søren hva med du laver en SKRÆK OG RÆDSEL Mania.Så skal jeg nok tag turen fra Skanderborg.

  SvarSlet
 4. SKRÆK OG RÆDSEL Mania? Hmmm... Sjov ide, men nu er sådan en messe nok ikke noget, man sådan bare lige laver.

  SvarSlet
 5. Ikke blot var det på Collectormania 2010 svært at finde noget, man havde lyst til at købe (jeg endte med at købe en film på min egen stand!), der manglede også helt basale ting såsom et trykt program og et kort over standene. Men jeg glæder mig alligevel til Collectormania 2011, som nok bliver bedre!

  SvarSlet