tirsdag den 8. februar 2011

Minianmeldelse: THE WOLFMAN

Lawrence Talbot vender hjem til familiens gods, da hans bror er blevet dræbt - formentlig af et vildt dyr. Talbot opdager hurtigt, at der er mange hemmeligheder i familien og at fuldmånen kan være farlig. Universals opdatering af den gode, gamle THE WOLF MAN var et temmelig problematisk projekt for filmselskabet, men det færdige resultat er nu ganske underholdende. Stemningen er tung og gotisk og effekterne er vildt imponerende. Desværre er en Anthony Hopkins på autopilot og Danny Elfmans Wojciech Kilar-inspirerede score med til at trække ned i den samlede bedømmelse.

THE WOLFMAN, USA, 2010. Instruktion: Joe Johnston. Medvirkende: Benicio del Toro, Anthony Hopkins, Emily Blunt, Hugo Weaving, Art Malik. Musik: Danny Elfman.

2 kommentarer:

  1. ... synes også at denne blev sablet lidt for meget. Det er ganske vist ikke noget varulve-mesterværk, men ja, filmen er særdeles atmosfærefyldt og så er der nogle herlige nedslagtninger samt et par flotte varulveforvandlinger.

    SvarSlet
  2. En af de bedste horrorfilm i 2010. Ikke perfekt, men voldsomt overset. Alle havde på forhånd besluttet, at den måtte være mislykket, men det var den bestemt ikke. Jeg har i øvrigt stadig måneskinsbilledet med pavillonen og klohånden som stemningsfuldt wallpaper på min pc.

    SvarSlet