mandag den 29. august 2011

Alle gode gange flop... øh, tre

For tredje uge i træk har en stor horrorfilm haft premiere i USA og for tredje uge i træk har det været noget af et flop. Efter FINAL DESTINATION 5's halvsløje salg og FRIGHT NIGHT's katastrofale tal var det i denne uge debutant-instruktøren Troy Nixeys DON'T BE AFRAID OF THE DARK, der skulle skræmme livet af publikum.

Nu er det ganske vist Guillermo del Toro, der har produceret og har været med på manuskriptet (i øvrigt baseret på den originale TV-film fra 1973) - og hans navn har selvfølgelig været brugt intensivt i markedsføringen. Men det var ikke nok. En tredjeplads på hitlisten kan det blive til og en omsætning på 8,7 millioner dollar i 2760 biografer. Bestemt ikke imponerende...

Allerede næste fredag lokker de amerikanske filmselskaber med flere rædsler i bifferne, hvor SHARK NIGHT 3D og APOLLO 18 har premiere. Om der overhovedet er et publikum til dem, vil tiden vise. Kilde: Box Office Mojo

3 kommentarer:

  1. Hm, skidt. Havde ellers hørt godt om 'DON'T BE AFRAID OF THE DARK' - artiklen i Fangoria gør i hvert fald at jeg skal se den. 'FINAL DESTINATION 5' har også fået gode ord med på vejen rundt omkring.

    SvarSlet
  2. Jeg har også hørt godt om DON'T BE-remaken og vil bestemt også se den, når muligheden blir til det. Originaludgaven (ude på dansk video som "Mørkeræd") er i øvrigt også rigtig god (også selvom den gode Gorzelak kun gav den to kassetter i Uncut).

    SvarSlet
  3. Originalen kan man også få på en on-demand-DVD-R fra Warner i USA.

    SvarSlet