tirsdag den 3. april 2012

Mystik om dansk THE HUMAN CENTIPEDE-dvd

Det er et klassisk journalistisk trick at skrive "mystik om" i en overskrift. Ofte betyder det nemlig bare, at der er et eller andet, som skribenten ikke kan finde ud af. Sådan er det i dette tilfælde. På en svensk dvd-shop har jeg set denne dobbelt-dvd med THE HUMAN CENTIPEDE-filmene. Der skulle være tale om ucensurerede udgaver, og filmene er tekstet på de nordiske sprog. Dvd'en udkommer åbenbart i næste uge, men jeg kan ikke se hvilket distributionsselskab, der står bag. Også på enkelte danske hjemmesider listes udgivelsen, men jeg kan slet ikke finde den hos alle de store forhandlere. Meget mystisk... Måske er der en simpel forklaring, så den hører jeg gerne, hvis nogle af Skræk og Rædsels læsere kan løse mysteriet.

4 kommentarer:

 1. Jeg undres også rigtig meget. Jeg har set, at Lovefilm har bestilt 2'eren.
  Men den første eksisterer stadig ikke i Danmark...

  Jeg tror faktisk, det handler om censur. Der sidder nogle sørgelige mennesker og bestemmer hvad vi andre har lyst til at se.

  SvarSlet
 2. Jeg er sådan set ikke i tvivl om, at denne dvd rent faktisk er på vej (selv om den ser ud til at være blevet forsinket i Sverige). Det springende punkt er om den også bliver distribueret i Danmark.

  SvarSlet
 3. Jeg kan nu opdatere, og fortælle at begge versioner er blevet udgivet i Danmark; magen til billedet over artiklen.

  Fuld, ucensureret - og som instruktøren selv synes den skal være.

  SvarSlet
  Svar
  1. Herligt. Mange tak for info.

   Slet