torsdag den 26. juli 2012

Universal slipper en ny varulv løs

En overgang gik der rygter om, at Universal havde planer om at lave en direkte-til-dvd-sequel til deres eget THE WOLFMAN-remake fra 2010. Det var så ikke rigtigt, men filmselskabet har nu alligevel en ny varulve-film på vej. Det er WEREWOLF: THE BEAST AMONG US, der udkommer i USA den 9. oktober på dvd, Blu-ray og som download.

Filmen foregår i det 19. århundrede i en europæisk landsby, hvor en varulv terroriserer befolkningen. Den unge Daniel er i lære hos den lokale læge og ser derfor med egne øjne de forfærdelige ting, som bæstet er skyld i. Og da en gruppe varulve-jægere kommer til byen, kastes Daniel ind i jagten på uhyret.



Udgivelsen vil være spækket med ekstramateriale og der er ingen tvivl om, at Universal satser en del på denne film. Umiddelbart synes jeg, at traileren virker lidt VAN HELSING-agtig, og instruktøren Louis Morneau er ikke et super-talent. Han har tidligere lavet de jammerlige JOY RIDE 2: DEAD AHEAD og THE HICTHER II: I'VE BEEN WAITING. Men måske kan han få denne film til at fungere. Kilde: Dread Central

Ingen kommentarer:

Send en kommentar