mandag den 24. september 2012

Zombificerede messe-gæster

Der er ikke længe til The Scandinavian Sci-Fi, Game & Film Convention i Helsingborg, Sverige, hvor man i weekenden den 6. og 7. oktober kan møde Sid Haig, Ian Whyte, Anthony Daniels, Marc Singer og Noah Hathaway. Det er især de to første, der har interesse for horror-fans, men på denne fantastiske tegning, som messen har lagt ud på sin Facebook-side, er alle gæsterne blevet zombificerede.

13 kommentarer:

 1. Hvorfor er det mon ikke muligt at arrangere den slags i Danmark?

  Tænk engang, Sid Haig!!

  SvarSlet
 2. Well, i weekenden kan man til Blodig Weekend møde Lamberto Bava i København.

  SvarSlet
 3. Ikke ligefrem samme klasse, vel?!

  SvarSlet
 4. Jeg vil nu gerne forsvare at Lamberto Bava deltager i en convention i Danmark. Jeg synes at det er virkelig storartet at en velkendt italiensk horrorinstruktør som Lamberto Bava i det hele taget gider at tage op til det iskolde Danmark for at være med og møde sine garanteret mange fans... jeg ville gerne møde ham, men har desværre ikke mulighed for det... men at påstå at Lamberto Bava ikke er et stort navn i horrorkredse er vrøvl i mine øjne og ører...

  Bare en tanke?

  SvarSlet
 5. Helt enig med Mallrat. Lamberto Bava er stor, hvis man er bare nogenlunde inde i sin horror-abc.

  SvarSlet
 6. Sørensen, ellers ikke?!

  SvarSlet
 7. Det gør ganske vidst ondt at skulle sige det, men her er jeg desværre enig med vores anonyme ven - Bava kommer heller ikke helt op på siden af Haig hos mig! Bava har lavet DEMONS, og bevares den er sgu meget fornøjelig, men så heller ikke mere. Så har Haig mere på resumeet der er faldet i min smag, især Rob Zombies THE DEVIL'S REJECTS!
  Beklager sådan er det bare - bring on the hatemail!!!

  SvarSlet
 8. Nu er Helsingborg ikke langt væk - næsten uanset hvor man bor i Danmark, så den ene gæst udelukker som sådan ikke den anden.

  SvarSlet
 9. Men altid, altid, altid skal man til udlandet for at opleve noget spændende horror-relateret

  SvarSlet
 10. SÅ er det jo heldigt at vi bor i et land der er så lille som Danmark: udlandet er aldrig ret langt væk! Og Helsingborg kan man jo næsten spytte over til!

  SvarSlet
 11. Skal sandelig også afsted. Først Sverige og så England. Men budgettet kunne bedre holde, hvis den slags arrangementer kunne findes inden for landets grænser...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad skal du over til i England?

   Slet
 12. Abertoir i november

  SvarSlet