onsdag den 31. oktober 2012

Glædelig Halloween til alle skrækfans

Årets mest grusomme, skræmmende, makabre, dystre, creepy og uhyggelige dag er her endelig. Jeg vil ønske alle Skræk og Rædsels læsere en rigtig god Halloween. Måske får I besøg af nogle trick-or-treaters og forhåbentlig får I set nogle grumme og underholdende gysere. Og måske når I at skære en græskarmand. Her er et glimt af vores græskarmand, som vi lavede allerede i efterårsferien.

12 kommentarer:

 1. Det er blevet til Halloween II (1981) - første gang jeg har set den - super efterfølger til klassikeren, og en rigtig god Halloween film ;-)

  SvarSlet
 2. hvornår er det enlig halloween?

  SvarSlet
 3. Og endda hele dagen. LOL.

  SvarSlet
 4. Happy Halloween http://www.theonion.com/articles/halloween-safety-tips,8086/

  SvarSlet
 5. Vi havde en super Halloween med masser af pynt, mange trick-or-treaters, god mad og BEETLEJUICE og CREEPSHOW på filmprogrammet. Herligt!

  SvarSlet
 6. Udover den førnævnte Halloween II, blev det også til den frygtelige Halloween III samt dyregyset (eller satiren?) Day of the Animals.

  SvarSlet
 7. Jeg så to Amicus-film, "The Vault of Horror" og "Madhouse", hørte en masse halloween-relevant musik og var socialt aktiv med andre horrorfans, dog mest online. Når halloween falder på en hverdag, er der særlig grund til at ønske, man var i USA.

  SvarSlet
 8. Jeg sad og så en anden Amicus-film, TALES FROM THE CRYPT, som sjovt nok er udsendt på en dobbelt-DVD i Midnite Movies-serien sammen med netop THE VAULT OF HORROR. Jeg er dog interesseret i at høre, om det var en anden udgivelse, du så, Nicolas? MM-DVD'en er nemlig efter sigende klippet en smule og man leder jo altid efter uklippede udgaver.

  SvarSlet