onsdag den 3. oktober 2012

Universals monstre har aldrig set bedre ud

I England og USA kan man nu få den UNIVERSAL CLASSIC MONSTERS: THE ESSENTIAL COLLECTION-Blu-ray-box, jeg tidligere har nævnt her på bloggen. Boxen indeholder DRACULA, FRANKENSTEIN, THE MUMMY, THE INVISIBLE MAN, BRIDE OF FRANKENSTEIN, THE WOLFMAN, THE PHANTOM OF THE OPERA og CREATURE FROM THE BLACK LAGOON. I den anledning har Universal lavet en trailer, der giver et indtryk af billedkvaliteten. Man må godt nok sige, at disse monstre aldrig har set bedre ud.

Opdatering: Det ser ud til, at boxen (i limited edition-udgaven, hvor filmene er pakket i en kiste) også er udkommet i en nordisk udgave med danske undertekster.

5 kommentarer:

 1. Den ska' man da ha'!

  Jeg har dårlige erfaringer med de her enorme gatefold digipaks, som de engelske og nordiske udgivelser kommer i, så jeg venter lidt, til den amerikanske version falder i pris. Men det haster heller ikke. Jeg så hele min gamle Legacy-boks igennem i foråret. Og så skal jeg jo også lige have købt nogle 3D-briller hjem til fjernsynet, så jeg kan nyde CREATURE OF THE BLACK LAGOON i fuld 3D.

  SvarSlet
 2. Jeg har selv Limited Edition Coffin-udgaven på vej fra amazon.co.uk. Godt nok et fantastisk blu-ray år med Jaws - Special Collectors Edition Gift Set, Indiana Jones - The Complete Adventures og nu Universal Classic Monsters Collection - Limited Edition Coffin!

  SvarSlet
 3. DVDBeaver har kigget på udgivelserne og det ser rigtig godt ud.

  http://www.dvdbeaver.com/film/dvdreviews25/dracula_1931.htm

  http://www.dvdbeaver.com/film4/blu-ray_reviews57/frankenstein_blu-ray.htm

  http://www.dvdbeaver.com/film4/blu-ray_reviews57/bride_of_frankenstein_blu-ray.htm

  http://www.dvdbeaver.com/film4/blu-ray_reviews57/the_invisible_man_blu-ray.htm

  http://www.dvdbeaver.com/film4/blu-ray_reviews57/the_mummy_blu-ray.htm

  http://www.dvdbeaver.com/film4/blu-ray_reviews57/the_wolf_man_blu-ray.htm

  http://www.dvdbeaver.com/film4/blu-ray_reviews57/phantom_of_the_opera_blu-ray.htm

  http://www.dvdbeaver.com/film4/blu-ray_reviews57/creature_from_the_black_lagoon_blu-ray.htm

  SvarSlet
 4. Fårk, hvor ser det godt ud. Og ja, Sørensen, det har virkeligt været et fremragende år so far, og det fortsætter jo fint med mere Mario Bava, mere Hammer, en Hitchcock-boks, Scream Factorys næste udgivelser, Basket Case-samlingen i UK og Rosemary's Baby fra Criterion. Det er sgu et dyrt efterår. :-)

  SvarSlet