fredag den 14. december 2012

Tag endnu en tur til SILENT HILL

Det er lidt underligt med de her gysere, som de danske filmselskaber ikke har tænkt sig at sætte op i biograferne. Man læser om dem på nettet og i blade i forbindelse med den amerikanske biografpremiere og pludselig bliver de udsendt på dvd og Blu-ray. Det er som om, at disse film befinder sig i en eller anden Twilight Zone, indtil de med måneders forsinkelse måske dukker op i en dansk butik.

SILENT HILL: REVELATION 3D er et godt eksempel på sådan en film. Den havde premiere i USA den 26. oktober, var på forsiden af FANGORIA og blev anmeldt og omtalt andre steder. En dansk premiere lå så ikke i kortene, selv om den første film kørte i bifferne herhjemme. Og nu kan man så allerede læse, at filmen udkommer på dvd og Blu-ray i USA den 12. februar 2013 fra Universal Studios Home Entertainment. Den 18. marts kommer den på dvd og Blu-ray i England.

Nu var den første film ikke nødvendigvis fantastisk, men den var flot lavet og havde et højt tempo. Og 2'eren har lige nu en score på 6.0 ud af 10 på IMDb, så helt håbløs tror jeg ikke, den er. Under alle omstændigheder bliver det en film, der skal ses i hjemmebiografen. Om den dvd, jeg køber, så bliver dansk eller fra udlandet, vil tiden vise. En dansk dvd- og Blu-ray-dato befinder sig nemlig stadig i The Twilight Zone.

Ingen kommentarer: