onsdag den 13. februar 2013

Glæder dig til at se HANNIBAL?

Du ved, den der nye TV-serie om kannibalen Hannibal Lecter, der skal forestille at foregå før THE SILENCE OF THE LAMBS, og som har vores egen Mads Mikkelsen i titelrollen? Det gør jeg ikke. Projektet virker desperat og ikke mindst fejlcastet. Muligvis er Mikkelsen et hit på den internationale scene, men kan han klare rollen som Lecter? Jeg tvivler. Og hvad laver Laurence Fishburne i rollen som Jack Crawford? Hold nu op. Kan andre på rollelisten som Eddie Izzard, Gillian Anderson og Lance Henriksen redde serien? Aner det ikke, men nu får vi se. NBC filmer stadig og på et eller andet tidspunkt dukker HANNIBAL op på Kanal 5. Kilde: Daily Dead

11 kommentarer:

 1. Mads Mikkelsen har da lidt af det der over sit udseende, og resten må de sminke sig til ;-) Han skal nok klare den. Go Mads!

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig MAX til den serie!

  SvarSlet
 3. Ser rigtig meget frem til serien. Spændende cast

  SvarSlet
 4. Jeg er nu heller ikke tændt på serien - efter 4 film (eller 5 hvis man tæller begge udgaver af RED DRAGON/MANHUNTER) så er der vist ikke mere kød på den historie!

  SvarSlet
 5. Jeg nåede faktisk lige at tænke "er det allerede første april?".

  SvarSlet
 6. Jeg tror det bliver i samme stil som alle de forskellige CSI serier.

  SvarSlet
 7. Nu må vi se. Jeg har i hvert fald ikke de store forventninger. Tror lidt at det bliver Laurence Fishburne, der mumler sådan lidt mystisk-MATRIX-agtigt, og Mads Mikkelsen, der bare mumler. Og så kommer det hele til at foregå i et univers, der ignorerer de andre historier i denne serie.

  SvarSlet
 8. Det bliver alletiders. Mikkelsen er måske ikke perfekt men resten af holdet oser af kvalitet.

  Jørn B

  SvarSlet
 9. Mads har faktisk et skummelt fjæs, men det alene kan ikke gøre det...Nej,jeg tror ikke på det.

  SvarSlet
 10. Eddie Izzard, Gillian Anderson og Lance Henriksen?! Så mangler bare Ricky Gervais, Richard Crenna og Renee Zellweger...

  SvarSlet
 11. Præcis Jesper, kun Gervais kunne gøre et super cast bedre. Men som det er nu, er det et stærkt hold. Glæder mig rigtig meget til serien. Bliver også godt at slippe for det konstante overspil fra Hopkins.

  SvarSlet